REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Trečiojoje išlikimo kovoje projektą „Tu gali šokti“ teisėjų ir žiūrovų sprendimu paliko vilnietė Veronika Brasaitė ir kaunietis Justas Andriejauskas. Abu jie šoko poroje.

REKLAMA
REKLAMA

Burtų būdu porai atitekusią užduotį – sukurti popstiliaus šokį – padėjo atlikti choreografas Šarūnas Kirdeikis. Jo sukurtą kompoziciją teisėjas Jurijus Smoriginas pavadino itin neprofesionalia. Pasak jo, nueita lengviausiu keliu – pasirinkta Marijaus Mikutavičiaus daina „Aš tikrai myliu Lietuvą“, o šokėjos suknelė priminė Lietuvos vėliavą. „Tai pasityčiojimas!“ – šaukė J. Smoriginas, nepaisydamas salės švilpimo.

REKLAMA

„Nieko tokio, taip ir turėjo būti“, – išgirdusi verdiktą sakė Veronika. Kiek jausmingesnis buvo Justas: „Aš jau per paskutinį teisėjų apsisprendimą žinojau, kad teks važiuoti namo. Gaila, kad žiūrovai nesuprato. Labai norėjau toliau šokti“, – sakė Justas.

Abu šokėjai paliko „Tu gali šokti“ projektą pabandę laimę jau antrus metus iš eilės. Pernai nei Veronika, nei Justas nepateko net į laimingųjų keturioliktuką.

REKLAMA
REKLAMA

Kitą sekmadienį projekto dalyviai turės sukurti po du porinius šokius ir vieną bendrą, kuriame atskirai pasirodys vaikinų ir merginų komandos. „Lieka tik keturios poros, tačiau šokių pamatysite dvigubai daugiau“, – sakė projekto režisierius Mindaugas Meškauskas.

Beje, Justas, dar per atrankas susilažinęs su M. Mikutavičiumi, iškritęs sulaukė saldainių. Vos spėjus išjungti kameras, laidos vedėjas nuskubėjo į artimiausią parduotuvę ir pargabeno lažybų prizą. „Aš tesiu savo pažadą“, – sakė Marijus.

Kitą sekmadienį teisę pašalinti šokėjus turės tik žiūrovai. Jie balsuos jau ne už poras, o už kiekvieną dalyvį asmeniškai. Mažiausiai balsų surinkusiems merginai ir vaikinui teks palikti šou.

„Tu gali šokti“ – sekmadieniais 19.30 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų