REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį ketvirtadienį, birželio 2-ąją, 20.00 val. TV3 laidoje „Nuodėmių dešimtukas“ fenotipologas iš Estijos Markas Lučinas bandys demaskuoti žinomus Lietuvos ekstrasensus, būrėjus ir astrologus.

REKLAMA
REKLAMA

„Leopoldas Malinauskas turi aferisto bruožų. Jis puikus aktorius, pastabus ir gudrus žmogus. Jam reikėtų eiti dirbti į teatrą“, – apie garsųjį tarologą sakys fenotipologas.

REKLAMA

Anot M. Lučino, buriančiam L. Malinauskui teatre kuo puikiausiai tiktų drakulos, tamsos riterio ar satanisto vaidmuo.

„Vaivai reikia ne kortomis burti, o dirbti pardavimo specialiste – ji būtų puiki darbuotoja“, – pažvelgęs į vienos garsiausių Lietuvos būrėjų ir astrologių V. Budraitytės nuotrauką pasakos M. Lučinas.

Lena Lolišvili, Vladimiras Azanovas, Vilija Lobačiuvienė, Palmira Kelertienė, Vaiva Budraitytė, Kriaunų ragana – kurie iš jų sako tiesą, o kurie meluoja?

REKLAMA
REKLAMA

„Ji yra labai pavojinga. Šios moters duomenys puikūs – ji protinga ir labai gudri“, – žvelgdamas į vienos žinomos moters nuotrauką kalbės M. Lučinas.

Kam skirti šie fenotipologo žodžiai? Beveik dvigubai ilgesnis „Nuodėmių dešimtukas“ – jau šį ketvirtadienį nauju laiku – 20.00 val. per TV3!

„Nuodėmių dešimtukas“ – ketvirtadieniais 20.00 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų