REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalistų Tomo Čyvo ir Giedriaus Krušnausko straipsnis „Mūšiai dėl išmaldų“. Darbingų asmenų, turinčių išlaikyti nedirbančiuosius, mažėja. O šalyje tęsiasi ginčai, ar prie atlyginimo pridėti papildomi 100 litų mažiausias pajamas turintiems gyventojams nesugriaus biudžeto ir nenuskurdins verslo. Dar neaiškiau, ar didesnių pensijų galės tikėtis dabartiniai dirbantieji. Neaišku ir tai, kas ištiktų šalį, jei nebūtų emigracijos. „Sodros“ reforma nevyksta, dirbančiųjų mažėja, o verslas ir politikai laužo ietis dėl to, ar galima pragyventi iš 680 litų. Dalis piliečių tiesiog bėga iš šalies, užuot kentėję ar maištavę su šakėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ – žurnalisto Sauliaus Rinkevičiaus straipsnis „Aistros dėl dirbtinio apvaisinimo“. Dirbtinis apvaisinimas Lietuvoje atliekamas nuo 1998 metų, tačiau procedūros tvarką ir gydymo kompensavimą reglamentuojančio įstatymo nėra iki šiol.  Šiuo metu Seime svarstomi du nauji įstatymo projektai kelia karštų diskusijų, kuriose itin aktyvūs Bažnyčios atstovai. Kur nuves šios diskusijos?

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Ikonos nusikaltėliams tapo prakeiksmu“. Praėjusią savaitę teisiamųjų suole atsidūrė vienos didžiausių pastarojo meto antikvarinių vertybių vagystės dalyviai. Vilniaus apygardos teismas atvertė vieno turtingiausių šalies kolekcininkų Andrejaus Balyko apiplėšimo bylą. Iš vilniečio kolekcininko prabangaus namo 2008 metų spalį buvo pagrobtos 272 ikonos. Teisėsaugininkams ikonų vagių veikimo metodai priminė garsaus kunigo Ričardo Mikutavičiaus meno kolekcijos pagrobimo istoriją.

REKLAMA
REKLAMA

Į 2012 metų Londono olimpines žaidynes nusitaikęs perspektyviausias šalies raitelis 24 – erių Benas Gutkauskas sėdo prie lenktyninio automobilio vairo. Interviu su B. Gutkausku skaitykite rubrikoje „Sirgalių tribūnos“.

Traukinio sostinės geležinkelio stotyje laukiantiems vilniečiams ir miesto svečiams nuo šiol nebeteks nuobodžiauti. Duris atvėrė naujas geležinkelininkų muziejus sostinės stotyje. Apie tai skaitykite rubrikoje „Laisvalaikis“.

„Spindinčiame gyvenime“ – interviu su aktoriumi Vytautu Tomkumi. Atšilus orams aktorius palieka Vilnių ir kraustosi į savo sodybą Ignalinos rajone. Visai vasarai. Apie rimtų vaidmenų ilgesį, apie iš ekranų plūstančią banalybę ir naujai atrastą gyvenimą kaime – nuoširdus ir šiltas interviu su legendiniu Tadu Blinda, kuris jau nebevaikšto į teatrą žiūrėti spektaklių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lietuvoje vos ne pusė vyresnių kaip 60 metų žmonių neturi daugumos dantų. „Ar būsime bedančiai?“ – klausia rubrika „Sveikata“. Susipažinkite su unikalia bedančių gydymo metodika „All-on-4“, kuri iš esmės keičia visą dantų gydymą ir išlaidas, nusprendusiems susigrąžinti gražią šypseną.

Rubrikoje „Technologijos“ – 3D išplėstinė tikrovė telefone. Šią vasarą Europoje pasirodysiantis „LG Electronics“ išmanusis telefonas „LG Optimus 3D“ turės pirmąją pasaulyje 3D išplėstinės realybės naršyklę. Susipažinkite su naujuoju modeliu ir jūs.

REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitėBalsas.lt savaitėBalsas.lt savaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų