REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nepaisant to, kad dar prieš kelias dienas negalėjo vaikščioti, atlikėja Liveta Kazlauskienė neatsisako dalyvauti LNK laidos superfinale.

REKLAMA
REKLAMA

Jau rytoj, penktadienį, „Tu gali. Savaitės dvikova“ gerbėjai galės nuspręsti, kuris iš pramoginio šou dalyvių verčiausias tapti nauja Lietuvos žvaigžde. Šįkart lemiamas balsas atiduodamas televizijos, o ne studijos žiūrovams ir kažin, ar jie savo balsus atiduos žinomoms žvaigždėms Radži ir Livetai Kazlauskienei, ar jiems iššūkį metusiems paprastiems mirtingiesiems.

REKLAMA

Dvikovos „Tu gali“ laimėtojui atiteks kelionė į žvaigždžių kalvę – Holivudą.

Nors šou rengėjai be vieno slapto dalyvio, kuris mes iššūkį verslininkei Dangei bei regbio žaidėjai Dainorai, žada dar daug siurprizų, vienas jų buvo tikrai neplanuotas.

Iki superfinalo likus mažiau negu savaitei, vienai finalisčių – atlikėjai L. Kazlauskienei – įkando medūza. Atostogavusi Rodo saloje moteris tikino išgyvenusi didelį skausmą ir kelias dienas sunkiai vaikščiojusi.

REKLAMA
REKLAMA

Medūzos įkandimas prilygsta gyvatės įkandimui. Abiem atvejais reikia elgtis taip pat – užveržti ir nuleisti galūnę, kitu atveju nuodai gali patekti į smegenis, – pasakojo Liveta, šiuo metu gerianti itin stiprius medikamentus ir besistojanti ant kojų. Superfinale tikrai dalyvausiu, nenoriu padaryti gėdos dukrai. Bet pergalė man ne tokia svarbi, slaptai netgi sergu už žvaigždėmis norinčias tapti merginas“.

LNK laidos „Tu gali. Savaitės dvikova“ superfinalas – tiesiogiai 19.10 val. penktadienį per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų