REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiojoje Britanijoje ligoninės konsultantas ir jo rentgenologė sužadėtinė vis atidėliojo vestuves, nes buvo per daug užsiėmę darbais. Tačiau galiausiai jie susituokė – praėjus 28 metams po sužadėtuvių, rašo britų dienraštis „The Daily Mail“.

REKLAMA
REKLAMA

63 metų Ivanas Braunas (Ivan Brown) ir 55 metų Barbara Ferlonger (Barbara Furlonger) iš Fair Ouko (Fair Oak) miestelio Hampšyro (Hampshire) grafystėje nusprendė, kad pagaliau atėjo laikas tuoktis, kai Barbara praėjusiais metais išėjo į išankstinę pensiją.

REKLAMA

Perfekcioniste save vadinanti Barbara 12 mėnesių planavo kiekvieną vestuvių smulkmeną, kad galiausiai galėtų nueiti iki altoriaus ir tapti ponia Braun. Medaus mėnesio pora išvyko praėjus 30 metų po to, kai susipažino Londono Karališkosios Bromptono ligoninės Intensyviosios slaugos skyriuje 1981 metais.

„Negaliu patikėti, kad ta diena pagaliau atėjo ir mes tapome vyru ir žmona. Mums tai buvo maratoninės sužadėtuvės. Aš niekuomet neabejojau, jog tai kada nors įvyks, nes mes dažnai kartojome, kad kada nors susituoksime. Tačiau dėl darbų vis atidėliojome vestuves, labai retai mūsų laisvi savaitgaliai sutapdavo. Mudu susižadėjome praėjus dvejiems metams po pažinties, tačiau net normalaus sužadėtuvių vakarėlio nesugebėjome surengti“, – pasakoja dabar jau ponia Braun.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų