REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos Respublikos konkurencijos taryba iš kelionių agentūros sulaukė skundo, kad oro bendrovės „airBaltic“ tinklalapyje siūlomos mažiausios skrydžių bilietų kainos mažina kelionių agentūrų konkurencingumą. Remdamosi skundu, Lietuvos ir Latvijos konkurencijos tarybos pareigūnai vakar atliko duomenų ir dokumentų patikrinimą „airBaltic“ biuruose Vilniuje ir Rygoje.

REKLAMA
REKLAMA

„airBaltic“ atstovai patvirtina, kad skrydžių bilietų kainos svetainėse www.airBaltic.com ir www.airBalticTravel.com prasideda nuo 19 eurų (maždaug nuo 65 litų).  „airBaltic“ taip pat užtikrina, kad žemos bilietų kainos yra prieinamos bet kuriam klientui, įskaitant ir kelionių agentūras visame pasaulyje. Oro bendrovei skundą pateikusios kelionių agentūros pavadinimas nebuvo atskleistas.

REKLAMA

Šiuo metu „airBaltic“ internete vykdo kelionių komplektų išpardavimą, o kitos akcijos taip planuojamos vykdyti jau artimiausiomis savaitėmis.

Šiuo metu oro bendrovė skraido į daugiau kaip 80 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ vykdo skrydžius iš trijų Lietuvos oro uostų – Vilniaus, Kauno ir Palangos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų