REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Savaitės pradžioje Lietuvos žiniasklaidoje pasirodžiusi naujiena, neva Lietuvos krepšinio rinktinės lyderis Linas Kleiza galėtų žaisti Europos čempionate rudenį – „antis“. Kaip patvirtino pats krepšininkas, jam tai buvo naujiena.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai, ką perskaičiau vakar spaudoje, man buvo naujiena, – per „Sprite krepšinio talentų kovos“ turnyro Vilniuje pristatymą trečiadienį sakė L. Kleiza. –  Nežinau, kaip dakataro Rimtauto Gudo žodžiai buvo žurnalistų suprasti, bet tiesa ne tokia. Po tokios traumos žaidėjai negrįžta į aikštę po trijų ar keturių mėnesių.“

REKLAMA

L. Kleiza pabrėžė, kad situacija daug rimtesnė, nei galvojama, o apie naujas gydymo metodikas, leidžiančias pasveikti per trumpą laiką – negirdėjęs.

„Jeigu jūs matytumėt mano koją, kokioje ji stadijoje, tai aš dar net nepasiruošęs pradėti bėgti. Man dar kokių trijų mėnesių vien tam reikia. Tos traumos – nežinau, kokia ta nauja metodika. Konsultavausi su daug daktarų ir man tikrai naujiena, kad galima būtų taip greitai pradėti žaisti“, – tikino NBA klubo „Toronto Raptors“ puolėjas.

Po savaitės L. Kleiza išvyksta į JAV tęsti reabilitaciją.  Kas ten laukia Lietuvos krepšininko? „Viskas keičiasi, ten jau bus žengtas naujas reabilitacijos žingsnis. Kas mėnesį ar du gali daryti daugiau.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų