REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš priegaudos „SOS gyvūnai“ priglaudęs ligotą šunį, gyvūnų mylėtoju save vadinantis ir noriai šias pažiūras televizijos laidose išsakantis Radži po kelių dienų gyvūną atidavė į kitą gyvūnų prieglaudą „Grinda“.

REKLAMA
REKLAMA

Gyvūnų prieglaudos „SOS gyvūnai“ vadovė Ilona Mezenceva, paklausta apie šią situaciją, sakė: „Radži iš mūsų prieglaudos yra paėmęs jau ne vieną šunelį ir padėjo surasti jam namus. Iš žinomo žmogaus rankų žmonės noriau ima augintinį. Su Radžiu gražiai bendradarbiavome ir jokių problemų niekada nebuvo, bet po kelių televizijos laidų, kuriose buvo pasakojama apie žiaurų elgesį su gyvūnais, Radži kaip žmogus sureagavo jautriai ir atvažiavo į prieglaudą paklausti, ar nereikia pagalbos.“

REKLAMA

Moters teigimu, tuo metu prieglaudoje buvo šuo Grantas, kurio šeimininkai atsisakė, nes šuo turėjo problemų dėl regėjimo. „Radži sutiko Grantą paimti ir surasti jam namus. Perspėjau, kad šuo turi bėdų dėl regėjimo, bet kokio tai rimtumo problema, negalėjau pati numatyti, žinoma, ir Radži negalėjo, bet juk kai imamas sveikatos problemų turintis gyvūnas, žmogus tarsi ir įsipareigoja jam padėti, juo pasirūpinti“, – kalbėjo moteris, pati namuose laikanti tris luošus gyvūnus.

REKLAMA
REKLAMA

I. Mezencevos teigimu, dėl šuns sveikatos problemų žmonės, kurie turėjo pasiimti Grantą, jo atsisakė, o Radži,  apsilankęs veterinarijos klinikoje sužinojo, kad šuneliui reikalinga akių vokų operacija kainuos 600 litų. „Radži tokioms išlaidoms pasiruošęs nebuvo, suprato, kad tokios sumos investuoti nenori ir šunį nuvežė į „Grindą“. Apie tokį jo sprendimą aš nieko nežinojau ir maniau, kad viskas yra gerai“, – kalbėjo pašnekovė.

Moteris pati paklausė atlikėjo, kodėl jis taip pasielgė, o šio atsakymas buvo toks, kad jis, neva, tesėjo I. Mezencevai duotą pažadą šuns negrąžinti į prieglaudą. „Prie vartelių kalbėjomės ir jis man pasakė „Ilona, nesijaudinkite, šuns jums negrąžinsiu.“ Kai žmogus taip pasako, nekyla blogų minčių, o šitas pažadas buvo ištesėtas labai negražiu būdu.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

I. Mezencevos teigimu, ji tikrai būtų supratusi, jei šuo būtų tiesiog grąžintas paaiškinus, kad per sunku jį auginti, gydymas per brangus, bet toks poelgis, anot jos, verčia suabejoti tikėjimu žmonių nuoširdumu.

Naujienų portalui „Balsas.lt“ susisiekti su pačiu atlikėju Radži nepavyko, dainininko telefonas išjungtas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų