REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyrai gudrauja rodydami nepasitenkinimą savo draugių pomėgiu lakstyti po parduotuves, nes iš tikrųjų jiems tai irgi patinka, rodo britų firmos „Npower“ atlikto tyrimo rezultatai. Apklausos, kurioje dalyvavo 2 tūkst. anglų, duomenimis, šiuolaikiniai vyrai išleidžia impulsyviems pirkiniams daugiau pinigų nei moterys.

REKLAMA
REKLAMA

Bent jau taip, regis, yra Didžiojoje Britanijoje - čia, kaip rodo tyrimas, vyrai leidžia impulsyviems pirkiniams maždaug po 25 svarus sterlingų per savaitę, tuo tarpu moterys - tik po 19, rašo britų laikraštis „The Times“.

REKLAMA

Vyrai išleidžia daugiau pinigų, užtat parduotuvėse sugaišta mažiau laiko, nustatė tyrimo autoriai. Moterys dažnai ilgai ieško, kur galėtų prekę įsigyti pigiau ir naudingesnėmis sąlygomis, o vyrai pasirengę permokėti, kad tik greičiau užbaigtų apsipirkimo ritualą. Tarp moterų išpardavimų pagundomis susivilioja kas šešta iš dešimties, o tarp vyrų - tik keturi iš dešimties.

O štai amerikiečiai vyrai daug mažiau nei britai linkę susimąstyti apie savo išvaizdą, todėl jeigu jie ir išleidžia pinigų daugiau nei moterys, juos skiria daugiausia alui ir vaizdo žaidimams, rašo „The Times“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų