REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš kur ir kaip žurnalistai sužinojo, kad iš Floridos atskrenda Kristina Brazauskienė, o Vilniaus oro uoste lūkuriuoja jos buvęs sutuoktinis Antanas Butrimas? Kam ir kodėl panūdo sukompromituoti Prezidento našlę ir viešam naršymui į dienos šviesą išvilkti jos buvusio vyro Antano Butrimo pavardę?

REKLAMA
REKLAMA

„Jinai paprašė ‒ aš padariau. Nes esu kvailė, kuria galima manipuliuoti“, ‒ neslėps ašarų tąkart „Abipus sienos“ žurnalistams paskambinusi Rūta.

REKLAMA

Vos prieš savaitę Rūta buvo įsitikinusi atliekanti pačią kilniausią misiją. Sutikusi susisiekti su televizija ir pranešti žurnalistams K. Brazauskienės ir jos buvusio vyro susitikimo laiką ir vietą skambinusioji net nedrįso pagalvoti, kad po LNK laidos pasirodymo jos paslaugos prašiusi turtinga pažįstama nuo jos nusigręš.

„Dažniausiai nukenčia vykdytojai, o ne kurstytojai ir organizatoriai. Nes jie yra aiškiai pastebimi, o jų veiksmai ‒ apibrėžiami ir matomi“, ‒ teigia patyręs advokatas Valdemaras Bužinskas.

REKLAMA
REKLAMA

Rūta dienas ir naktis leidžia toli nuo sostinės ir jos šurmulio. Gyvena vargingai, vos sudurdama galą su galu. Gyvenimo džiaugsmo dažniausiai ieškodama televizijos ekrane, iš kurio spindinčios žvaigždės jai atrodo ranka pasiekiamos, tokios savos ir nerealios. Apie Prezidento našlę, jos buvusį vyrą Antaną ir judviejų santykius ji manė žinanti daug. Kur kas daugiau nei rodė televizijos. Todėl kai vieną dieną suskambo telefonas, o pažįstamas balsas paprašė „surasti kanalus“ ir pagaliau pričiupti porelę, abejonių neliko ‒ reikia padėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tikrai man nereikia jūsų pagalbos, kad pričiupčiau Antaną. Jis jau seniai pričiuptas ‒ prieš 7 metus. Aš nesuprantu, kodėl apie mane Rūta pasakoja tokius šlykščius dalykus“, ‒ teigia  Regina Kunigėlienė, dabartinė buvusio K. Brazauskienės vyro draugė.

Ką apie Antano Butrimo santykius su Kristina galėjo žinoti verslininkė Regina ir ką ‒ jos patikėtinė mirusio dėdės tėvonijoje? Išgirdusi kaltinimus, kad per daug laido liežuvį, kad atstumia draugus ir žlugdo viltis, Rūta neišlaikė...

Kas užsakė sekti Prezidento našlę ir jos Antaną? Kas panoro pričiupti porą, kažkada sukėlusią Lietuvoje tikrų tikriausią sensaciją? Išskirtinė pažintis ‒ antradienį 19.10 val. publicistikos laidoje „Abipus sienos“, tik per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų