REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antroji pagal dydį Lietuvoje fiksuoto plačiajuosčio interneto paslaugų teikėja UAB „Viginta“, valdanti prekės ženklus VDNET ir CGATES, pranešė visiems savo klientams didinanti interneto greitaveiką šviesolaidiniame tinkle.

REKLAMA
REKLAMA

Bendrovės tiekiamo interneto greitis tiek Lietuvoje, tiek užsienyje sieks 300 Mb/s. Šis šviesolaidžio interneto greičių didinimas – bendro VDNET ir CGATES tinklo modernizacijos dalis, teigiama bendrovės pranešime.

REKLAMA

„Pagal vystymosi spartą interneto technologijos gerokai lenkia klientų kompiuterių pajėgumus, – teigia bendrovės „Viginta“ rinkodaros departamento vadovas Vygantas Tutlys. – Šiuo metu galime tiekti net 1 Gb/s spartos internetą, tačiau tam kol kas nėra poreikio: dauguma interneto vartotojų naudojasi prieš 2-3 metus įsigytais asmeniniais kompiuteriais, kurie gali apdoroti tik iki 100 Mb/s spartos internetą, ir tik naujausi kompiuteriai – iki 200-400 Mb/s.“

Pranešama, kad greitu internetu naudotis galės ne tik nauji bendrovės klientai, bet ir esami – jiems nuo vasaros pradžios  iki rudens interneto greitaveika šviesolaidiniame tinkle bus didinama keliais etapais. Jau nuo birželio 1 d. greitesniu šviesolaidžiu internetu naudosis Alytaus ir dalies Vilniaus rajonų gyventojai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų