REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

5 – tik penktą kartą iš 21 lenktynių Barselonoje pirmos starto vietos nugalėtojas nepakilo ant apdovanojimo pakylos. Per paskutinius dešimt metų pilotas, startavęs iš pirmos vietos, visada nugalėdavo, bet šiais metais S. Vettelis sustabdė šią seriją.

REKLAMA
REKLAMA

5 – Penki pirmi startinės rikiuotės pilotai buvo taip pat išsidėstę ir 2010 metų kvalifikacijos metu.

REKLAMA

7 – Markas Webberis iškovojo 7-ą pirmąją startinę vietą „Formulėje-1“ ir antrą kartą iš eilės Barselonoje. „Red Bull“ komandai tai tapo 25 pasiekimu, o „Renault“ varikliams – 180-as.

8 – Šeštadienį nugalėjęs kvalifikacijoje, Markas Webberis nutraukė aštuonių iš eilės startų iš pirmos vietos pilotams iš Vokietijos.

9 – Lewisas Hamiltonas Ispanijos lenktynėse devintą kartą parodė geriausią rato įveikimo laiką. „McLaren“ komandai tai jau 143, o „Mercedes“ varikliams – 89.

REKLAMA
REKLAMA

10 – Sebastianas Vettelis 10-ą kartą iš eilės startavo iš pirmos eilės. „Formulės-1“ istorijoje tik penkiems pilotams pavyko pasiekti geresnį rezultatą.

14 – Sebastianas Vettelis iškovojo 14-ą pergalę. Šiuo rodikliu jis susilygino su Jacku Brabhamu ir Emersonu Fittipaldi. „Red Bull“ istorijoje ši pergalė jau 19-a, o „Renault“ varikliams – 134-oji.

16 – Lenktynių metu Nickas Heidfeldas sugebėjo atkovoti 16 pozicijų.

316 – Sergio Perezas tapo jau 316 pilotu „Formulės-1“  istorijoje, kuris iškovojo taškus „Formulės-1“ lenktynėse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų