REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Išprievartavimo byloje, iškeltoje buvusiam Tarptautinio valiutos fondo vadovui Dominikui Strosui Kanui, atsirado pirmasis įkaltis, kuris gali tapti pagrindiniu jo kaltės įrodymu.

REKLAMA
REKLAMA

DNR pėdsakai, aptikti ant nukentėjusios drabužių, atitinka bandinius, paimtus iš D. Stroso Kano, praneša Associated Press.

REKLAMA

Apie atsiradusius įkalčius pranešė iškart du informaciniai šaltiniai, kurie turi prieigą prie tyrimo. Tačiau nei vienas iš jų nepranešė, kokie būtent DNR pėdsakai buvo rasti ant numanomos aukos drabužių. Šaltinių teigimu, dabar daromas papildomas patikrinimas.

Savo ruožtu, laikraštis „The Wall Street Journal“ pranešė, kad ant kambarinės marškinių aptikti spermos pėdsakai atitiko D. Stroso Kano DNR.

Tyrimo metu numanomoje nusikaltimo vietoje iš viešbučio kambario paimti kilimo ir kitų paviršių pavyzdžiai. Naujienų agentūrai AP tyrėjai pranešė, kad nevengiama versijos, kad ant kilimo galėjo būti D. Stroso Kano spermos pėdsakų – po to, kai vyras, kaip įtariama, privertė kambarinę užsiimti su juo oralinius seksu.

D. Stroso-Kano byloje – naujas liudytojas

Viešbučio kambarinė, kurią mėgino išprievartauti D. Strosas Kanas, gali būti užsikrėtusi ŽIV

TVF vadovas D. Strosas-Kanas galbūt turi alibi, teigia jo advokatai

Pildoma.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų