REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Automobilių naujienas medžiojantiems žurnalistams Vokietijoje prieš objektyvus pasimaišė labi ilgai priešserijinėje vystymosi stadijoje įstrigęs „Toyota“ ir „Subaru“ bendrai kurtas kupe.

REKLAMA
REKLAMA

Automobilio kėbulas dar buvo užmaskuotas, tačiau tikėtina, kad kupe debiutuos jau šiais metais. Teigiama, kad šių metų gruodžio mėnesį Japonijos kompanijos „Toyota“ ir „Subaru“ parodys galutines ir gamybai paruoštas savo bendrai kurto klasikinės komponuotės automobilio versijas.

REKLAMA

„Toyota“ markės kupe pardavėjų salonuose pasirodys kitų metų pradžioje, o „Subaru“ rinkoje pasirodys dar keliais mėnesiais vėliau. JAV šis automobilis bus pardavinėjamas ir kaip „Scion".

Apie šių automobilių kūrimą kalbama jau ketvirti metai, tačiau baigiamojoje stadijoje bendro kupe projektas gerokai strigtelėjo.

Automobiliai bus aprūpinti dviejų litrų darbo tūrio opoziciniu varikliu, „Toyota“ versijoje jo galia sieks 200 a.g., o „Subaru“ – 260 a.g. Priklausomai nuo pardavimo rinkos automobiliai bus komplektuojami su šešių pavarų mechaninėmis, arba, automatinėmis pavarų dėžėmis. Standartinės įrangos sąraše bus ir užsiblokuojantis galinės ašies diferencialas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų