REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį šeštadienį prasidėjusiame stiliaus konkurse „Concorso d'Eleganza Villa d'Este“ britų „Aston Martin“ pristatė charizmatišką koncepcinį superautomobilį „V12 Zagato“. Jis skirtas 50 metų bendradarbiavimo su italų studija „Zagato“ minėjimui.

REKLAMA
REKLAMA

1961 metais buvo sukurtas taip pat įstabaus grožio bendras kompanijų „Aston Martin“ ir „Zagato“ kūrinys – kupe „DB4 GT Zagato“. Na o dabar atėjo laikas šiuolaikiškai šio automobilio interpretacijai. Interpretacija gavosi mažiausiai puiki. O kitaip būti beveik ir negali. Tai tarsi britų aristokratas su dalele italų žavesio. Puikus stilius.

REKLAMA

„Aston Martin“ parodai paruošė dvi superautomobilio versijas – skirtą lenktynių trasoms bolidą ir stileivą bendrojo naudojimo keliams. Automobilio techninė dalis identiška „V12 Vantage“ modeliui. Stilingas kupe aprūpintas 510 a.g. V12 varikliu, kuris superautomobilį iki 100 km/h įgena mažiau nei per 4 sek. Automobilio kėbulas čia jau grynai rankų darbo, jis pagamintas iš aliuminio.

„Aston Martin“ valdžia užsiminė, kad „V12 Zagato“ bus gaminami, tiesa, žadama pagaminti nedidelę šių automobilių seriją. Manoma, kad jie kainuos šiek tiek daugiau nei 200 000 svarų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų