REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dukart pasaulio čempionatas brazilas Ronaldo sužais dar vienerias rungtynes nacionalinėje komandoje. Birželio 7 dieną kontrolinėje dvikovoje su Rumunija 34 metų puolėjas sužais keletą minučių pirmajame kėlinyje ir atsisveikins, rašo Supersport.com.

REKLAMA
REKLAMA

Brazilijos rinktinės strategas Mano Menezesas į komandą pakvietė 28 futbolininkus. Jie ruošis rungtynėms su Rumunija ir Olandija.

REKLAMA

Ronaldo laimėjo pasaulio čempionatus su Brazilijos rinktine 1994 ir 2002 metais. 2002 metais jis tapo planetos pirmenybių rezultatyviausiu žaidėju. 1996, 1997 ir 2002 metais brazilas buvo paskelbtas geriausiu planetos futbolininku, 1997 ir 2002 metais laimėjo „Auksinio kamuolio“ apdovanojimą, o 1997 metais – ir „Auksinio batelio“ prizą.

Per savo karjerą puolėjas žaidė „Barcelona“, Milano „Inter“ ir Madrido „Real“ komandose. Nuo 2008 metų jis atstovavo brazilų „Corinthians“ ekipai ir planavo dar žaisti iki 2011 metų pabaigos. Vis dėlto vasarį futbolininkas paskelbė apie karjeros pabaigą. Ronaldo pasakė, kad daugiau negali žaisti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų