REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau oficialiai patvirtinta, kad „Aston Martin“ ruošiasi atgaivinti „Lagonda“ markę. „Aston Martin“ pranešė, kad ruošiasi gaminti tris „Lagonda“ modelius.

REKLAMA
REKLAMA

„Aston Martin“ vadovas Ulrichas Becas britų žurnalui „Car“ pasakojo apie „Lagonda“ markės perspektyvas. Pasak jo, modelių gamoje bus trys automobiliai. Tai sportiškas visureigis, padidinto pravažumo universalas (panašiai, kaip „Audi Allroad“) ir sportiškas sedanas. Paskutinis modelis taps legendinio 1976 metų automobilio „Aston Martin Lagonda“ idėjų tesėju.

REKLAMA

Labai įdomi detalė – kilmingi „Lagonda“ automobiliai visų pirma bus skirti ne visiškai kilmingoms Kinijos, Rusijos, Artimųjų Rytų ir Rytų Europos rinkoms. Šiaip „Aston Martin“ tikisi, kad „Lagonda“ automobiliai bus parduodami daugiau nei 100 šalių.

Užsimenama, kad pirmas debiutuos sportiškas visureigis. Šaltiniai iš „Aston Martin“ teigia, kad automobilis bus gaminamas naudojant naujos kartos „Mercedes-Benz M-Class“ platformą.

Tokia „Lagonda“ buvo 1976 metais. Gamintojų nuotr.Tokia „Lagonda“ buvo 1976 metais. Gamintojų nuotr.

Taip „Lagonda“ britai įsivaizdavo 2009 metais. Ganintojų nuotr.Taip „Lagonda“ britai įsivaizdavo 2009 metais. Ganintojų nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų