REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ankstų rytą  Aviacijos bazės seržantas, šventęs savo išleistuves, sankryžoje atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį automobilį.

REKLAMA
REKLAMA

Zokniuose dislokuotos Karinių oro pajėgų Aviacijos bazės vadas Virginijus Steponavičius svarstė, ką daryti su jau besirengiančiu palikti darbą kariškiu: „Laikau rankose jo pareiškimą išeiti iš darbo. Seržantas ketina išvykti į užsienį dirbti. Jeigu atliksime tarnybinį tikrinimą, praeis mažiausiai mėnuo. O jis jau nuo birželio 1 dienos nebedirba“.

REKLAMA

Pasak vado, jo pavaldinys išvakarėse atsisveikino su būrio draugais ir ankstų rytą važiavo į darbą iš Radviliškio tarnybiniu automobiliu „Ford Transit“.

Anot seržanto,  jam važiuojant sankryžoje, jį apakino ryto saulė. Spėjama, jog jis nepastebėjo tą pačia kryptimi važiuojančią „Audi“ ir atsitrenkė į 61 metų vyriškio vairuojamą automobilį.

Atvykus policijai, kariškiui pasiūlyta papusti į alkotesterį, kuris parodė lengvą girtumo laipsnį – 0,43 promiles.

REKLAMA
REKLAMA

Tarnybiniai automobiliai yra drausti nuo eismo įvykių, tad neaišku, ar reikės seržantui atlyginti už jo remontą.

V. Steponavičius pavaldinį apibūdino kaip pareigingą ir rimtą kariškį: „Matyt, paskutinėmis dienomis kiek atsipalaidavo. Žinoma, to nederėtų daryti sėdant už tarnybinio automobilio vairo“.

Įvykį tiria karo policija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų