REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Vėlų ketvirtadienio vakarą vyko Kauno „Žalgirio“ krepšininkų sutiktuvės prie Kauno pilies. Naujieji Lietuvos čempionai pergalės džiaugsmo šventimą iš aikštės ir rūbinės perkėlė į miesto centrą, kur jų laukė didelė minia gerbėjų.

REKLAMA
REKLAMA

Iš Kauno sporto halės atvykę žalgiriečiai savo aistruoliams demonstravo nugalėtojų trofėjų. Savo žodį tarė ir keli „Žalgirio“ komandos nariai.

REKLAMA

„Kokia proga čia susirinkote? - juokavo “Žalgirio„ kapitonas Paulius Jankūnas. - Dėkoju visos komandos vardu, kad buvote su mumis, palaikėte ir esu labai laimingas, kad Kaunui pavyko padovanoti šią taurę ir žiedus. Tai ne tik “Žalgirio„, bet ir viso Kauno taurė.“

Kauniečių neišgąsdino net ir pliaupęs lietus. Žalgiriečius sveikino daugybė miesto gyventojų.

„Mums labai malonu, kad jūsų tiek daug čia. Aš net minios galo nematau. Džiugu, kad esate kartu, bet nesiaubkite mūsų Kauno, gerai?“ - kauniečių prašė „Žalgirio“ atakų organizatorius Mantas Kalnietis.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus gynėjui teko ištesėti prieš finalo seriją duotą pažadą. Po ilgų susikaupimo akimirkų, M.Kalnietis užtraukė Jonio dainą „Dalgis“.

„Dėkoju visiems. Jūs nusipelnėte viso šito, jūs tai padarėte. Ačiū!“ - lietuviškai tarė Kauno klubo vyriausiasis treneris Iliasas Zourosas.

„Žalgirio“ sirgalius sveikino ir legendinis ekipos narys Arvydas Sabonis: „Sveikinu su pergale. Ačiū už pagalbą. Dėkoju komandai, kad mūsų senutė halė į pensiją paleidžiama pergalingai. Ji pradėjo su pergale, ji ir užsidaro su pergale.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Buratinas žino, kur bėga!“ - trumpai įsiterpė „Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas.

Tuo tarpu šmaikštusis „Žalgirio“ legionierius Omaras Samhanas perdavė linkėjimus Vilniaus „Lietuvos rytui“.

„Sveikinu su sidabro medaliais! Antroji vieta - taip pat gerai. Bet Kaunas yra numeris 1, o Vilnius - numeris 2. Visada taip bus. Kitą sezoną būtinai išmoksiu lietuviškai. Aš tave myliu! Ačiū! Labai myliu Kaunas!“, - geros nuotaikos nestokojo O.Samhanas.

„Nesuprantu, kas čia vyksta. Esu visiškai pasimetęs“, - geriausiai savo emocinę būseną apibūdino Tomas Delininkaitis.

Tuo tarpu trumpą ceremoniją stebėję „Žalgirio“ gerbėjai traukė komandos dainas, dėkojo savo numylėtiniams bei dalijosi pergalės džiaugsmu. LKL finalo džiaugsmo banga į Kauną grįžo po dviejų metų pertraukos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų