REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birmingamo priemiestis Erdingtonas (Erdington) tikrai nešauna į galvą išgirdus frazę „nudistų rojus“. Tačiau pirmojo Didžiojoje Britanijoje nudistams skirto sveikatingumo centro savininkas Timas Higsas (Tim Higgs) skelbia, kad tai ideali vieta, rašo britų dienraštis „The Daily Mail“.

REKLAMA
REKLAMA

„Iš pradžių buvo problemų dėl vietos“, – prisipažįsta T. Higsas, turėdamas omenyje, kad daugelis žmonių Birmingamą įsivaizduoja kaip „šlapią ir liūdną“ vietą. „Tačiau nudizmas iš esmės yra uždarų patalpų veikla, ypač jei tuo užsiimti norite 365 dienas per metus. Britiškas oras labai nepatikimas, kur beeitumėte“, – sako jis.

REKLAMA

Prabangus nudistams skirtas poilsio centras duris atvėrė šiais metais ir nors vieta nėra itin egzotiška, lankytojai jį įvertino labai teigiamai. Svečiams patinka švara, maloni atmosfera ir draugiškas personalas. Kai kurie lankytojai jau ne kartą grįžo vėl pasisvečiuoti.

T. Higsas pabrėžė, kad jo viešbutyje ir sveikatingumo centre yra daug visko, kas neleis lankytojams nuobodžiauti. Septynių numerių viešbutyje, įkurtame 1930-aisiais statytame name, yra įrengta sauna, garinė pirtis, sūkurinė vonia lauke, vėsaus vandens baseinas bei masažo ir veido procedūrų kabinetai. Šiltomis dienomis svečiai gali lepintis saulės spinduliais gryname ore, o vėsiomis dienomis – ilsėtis viduje įrengtose zonose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų