REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Noras šėlti pajūrio naktibaldoms suvešėjo kartu su gamtos žaluma. Polėkio vaisius bus galima raškyti jau savaitgalį, kuris žada spalvingą vakarėlių derlių klube „Dr.Who“.

REKLAMA
REKLAMA

Karštą „pasispardymą“ užtikrins grupė „Gelbėtojų šou“, subursianti visas pajūrio undines į Didįjį „Dr.Who“ mergvakarį. Atvyksiantys scenos apolonai nuo savęs žada nusiplėšti ne vieną rūbelį, o nuo publikos – visus drovumo šydus. Triukais gausiai pagardintas šokio šou išsprogdins visus temperatūros matavimo prietaisus klube, tačiau karščio bangas savo setu pažadėjo atskiesti rezidentas DJ Justin Beat.

REKLAMA

Šeštadienį „Dr.Who“ scenoje – Vaidas Baumila. Gyvo garso koncertas persipins su  pozityviausia energija, kurios į klubą atneš visas tuntas ištikimų vokalisto gerbėjų. Neoficialų fanų klubą „Dr.Who“ turintis V. Baumila atveža savo puikiai žinomų ir naujų dainų lauktuvių bei netikėtų klubinių hitų interpretacijų. Svečią ir publiką apšildys, o atmosferai įkaitus palikti šokių aikštelės neleis DJ Driule XL.

Klubas „Dr.Who“ jau alsuoja ne tik artimiausių renginių, bet ir 3-ojo gimtadienio nuotaikomis. Torto raikymo ceremonija suplanuota kitą penktadienį, gegužės 27 d. „Pliuškensimės šampane kartu su trankiausiais setais, geriausia kompanija ir ryškiais reginiais iki pat ryto“, – pažadėjo fiestos kaltininkai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų