REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad „PlayStation Network“ problemos pilasi kaip iš gausybės rago. Praėjus kelioms dienoms po to, kai palaipsniui buvo pradėtas atkūrinėti tinklas, kompanija „Sony“ aptiko naują pažeidžiamumą, kuris leidžia programišiams, turintiems praėjusį mėnesį nugvelbtus žaidėjų duomenis (elektroninio pašto adresą ir gimimo datą), keisti jų slaptažodžius.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigiama kompanijos pranešime, pastebėjus šį pažeidžiamumą, buvo sustabdyta eilės tinklalapių, per kuriuos vartotojai galėjo atkurti arba pasikeisti slaptažodį, veikla. Šis pažeidžiamumas neturi nieko bendra su žaidimų konsolių „PlayStation 3“ ir „PlayStation Portable“ slaptažodžių įvedimu.

REKLAMA

Kitaip tariant, „Sony“ turi vėl atsiprašinėti ir stabdyti tinklalapių veiklą, šalindama rastus pažeidžiamumus.

Pranešimas apie problemas pasirodė „Nyleveia“ tinklaraštyje. Jame žaidėjai buvo įspėjami, kad slaptažodžių atkūrimo procesas nėra saugus. Iš karto po to „Sony“ atstovas Patrikas Seiboldas (Patrick Seybold) savo tinklaraštyje patvirtino, kad „Sony“ laikinai stabdo tinklalapių, skirtų PSN ir „Qriocity“ slaptažodžių atkūrimui, veiklą. P. Seiboldo teigimu, nerimauti nėra pagrindo, nes naujo įsilaužimo nebuvo, o tik kalbama apie aptiktą pažeidžiamumą, kuris netrukus bus pašalintas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų