REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Už tikru patyčių objektu tapusią Didžiosios Britanijos princesės Beatrice skrybėlę, kuria ji buvo pasipuošusi per savo pusbrolio princo Williamo ir Kate Middleton vestuves, internetiniame aukcione „eBay“ jau siūloma 18 400 svarų sterlingų, skelbia Didžiosios Britanijos žiniasklaida.

REKLAMA
REKLAMA

Iš šilko pagaminta smėlio spalvos skrybėlė, kuri jau buvo lyginama su briedžio ragais ir net tualeto sėdyne, tapo „labiausiai apkalbėtu dalyku per visą renginį“, sakė Britanijos mados tarybos pirmininkas Haroldas Tilmanas.

REKLAMA

Pati princesė Beatrice, kuri yra princo Williamo dėdės princo Andrew ir Saros Ferguson duktė, yra sakiusi, kad visas dėl skrybėlės kilęs ažiotažas ją labai nustebino.

„Mane tikrai nustebino dėmesys, kurio susilaukė ta skrybėlė, – internetinio aukciono puslapyje cituojama princesė Beatrice. – Tikiuosi, kad tam, kas ją nupirks, bus taip pat smagu kaip ir man.“

Anksčiau buvo skelbta, kad gautas lėšas princesė Beatrice ketina paaukoti dviem labdaros organizacijoms. Pradinė skrybėlės kaina buvo 5 tūkst. svarų. Tačiau 32 potencialūs pirkėjai pateikė 60 pasiūlymų ir kainą gerokai padidino. Aukcionas truks iki gegužės 22 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų