REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Būsimoji „Microsoft" operacinės sistemos kodiniu pavadinimu „Windows 8“ versija, skirta diegti planšetiniuose kompiuteriuose, nebus suderinama su „Windows 7" ir ankstesnėms „Windows“ versijoms  skirtomis programomis. Apie tai susitikime su investuotojais pranešė „Intel" vyresnysis viceprezidentas Renée Jamesas, skelbia „Channelregister.co.uk“.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak R. Jameso, „Microsoft" išleis atskiras „Windows 8“ versijas x86 architektūros asmeniniams kompiuteriams ir ARM procesorius naudojantiems nešiojamiesiems įrenginiams, tarp jų ir planšetiniams kompiuteriams. Suderinamumas su „Windows 7" bus įdiegtas tik asmeniniams kompiuteriams su x86 architektūros procesoriais skirtoje „Windows 8“ versijoje.

Be to, pasak „Intel" vyresniojo viceprezidento, iš viso bus išleistos 4 įrenginiams su ARM procesoriais skirtos „Windows 8“ atmainos, kiekviena iš jų bus pritaikyta konkretiems procesorių modeliams. Manoma, kad  planšetinius kompiuterius su „Windows 8"gamins bendrovės „Nvidia“, „Qualcomm" ir „Texas Instruments“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų