REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Lietuvių lenktynininkams Latvijoje pavyko atsirevanšuoti už kaimynų pergalę „Halls Winter rally“ šių metų pradžioje. Nors ne visiems 12-ai ekipažų iš Lietuvos pavyko pasiekti savo tikslus, „BTA Talsi rally“ buvo puiki treniruotė prieš šį savaitgalį Vilniaus apylinkėse įvyksiantį Lietuvos automobilių ralio čempionato (LARČ) II etapą, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Tik estams Georgui Grossui ir Raigo Molderiui nusileidę ir bendrojoje ralio įskaitoje antrą vietą užėmę Vytautas Švedas ir jo šturmanas Žilvinas Sakalauskas laimėjo N4 klasėje, taip pat nugalėjo Baltijos ralio čempionate bei Čempionų taurės įskaitoje. Kitiems Lietuvos atstovams šiame ralyje nepavyko pasiekti tokių aukštumų. Ramūnas Čapkauskas bendroje įskaitoje užėmė 14-tą, Deividas Jocius – 22-ą, Benediktas Vanagas – 24-ą vietą. Ne vienam sportininkui ralyje Talsi mieste finišuoti sutrukdė automobilių gedimai.

REKLAMA

„Sveikiname Vytautą bei Žilviną ir džiaugiamės, kad lietuviai ir už mūsų šalies ribų rodo puikius rezultatus bei gali varžytis su tikrai stipriais kaimynų ir kitų šalių sportininkais. Manau, kad net ir tiems, kurie ant nugalėtojų pakylos neužlipo šį kartą, tai buvo puikus automobilio bei savo pasirengimo sezonui išbandymas. Linkiu visiems suspėti atsigauti, sutvarkyti technikos gedimus ir su nauja jėga startuoti LARČ II etape, kur dėl nugalėtojo titulo kovos ne tik Lietuvos geriausieji,“ – teigia LASF prezidentas Gintaras Furmanavičius.

REKLAMA
REKLAMA

II-asis LARČ etapas, jubiliejinis, 50-tasis ralis „Vilnius-2011“ startuos jau šį savaitgalį. Vilniaus apylinkėse - Trakų rajone bei Elektrėnų savivaldybės keliuose dėl Vilniaus miesto mero taurės varžysis sportininkai iš Lietuvos, Latvijos, Rusijos ir Baltarusijos. Lietuvos automobilių ralio čempionato II etapas bei LASF taurės automobilių ralio varžybų II etapas prasidės ankstyvą ateinančio šeštadienio rytą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų