REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasaulinę šlovę pelniusio soul muzikos atlikėjo Seal koncertą Vilniuje pradės romantiškasis Sasha Song. Milijonus gerbėjų visame pasaulyje turintis Seal perklausė lietuvaičio įrašus ir liko patenkintas, kad jo pasirodymą birželio 21 d. Vilniuje, „Pramogų arenoje“ pradės būtent Sasha Song.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkas, muzikantas Sasha Song (Dima Šavrovas) karjerą pradėjo sulaukęs vos 10 m. amžiaus, kai atliko dainą „Mamai“. Ši daina, kurią pirmus žingsnius scenoje žengiančiam berniukui sukūrė Ovidijus Vyšniauskas ir Gintaras Zdebskis, jau seniai tapo klasika. Debiutinį solo albumą „Svajonių laivas“ Dima išleido kai jam buvo 12 m. Už šį albumą Jaunuolis sulaukė paties Lietuvos Prezidento padėkos laiško, o 1995 m. vykusioje „Bravo“ apdovanojimų ceremonijoje Dima buvo paskelbtas „Metų atradimu“.

REKLAMA

Muzikos mokslus Didžiosios Britanijos koledže studijavęs dainininkas į Lietuvą grįžo įspūdingai – 2005 m. jis laimėjo „Grand Prix“ tarptautiniame konkurse „Palanga 2005“. Po trejų metų Sasha Song pseudonimą pasirinkęs atlikėjas pirmą kartą išmėgino savo jėgas atrankoje į „Eurovizijos“ konkursą, kuriame su daina „Pasiklydęs žmogus“ mūsų šalį atstovavo 2009 m. Pastaruoju metu Sasha Song intensyviai koncertuoja pristatydamas kartu su „Tabami“ komanda paruoštą projektą „Tabami Goes George Michael“.

REKLAMA
REKLAMA

Vieno geriausio pasaulyje soul muzikos dainininko Seal ir grupės koncertas įvyks birželio 21 d. „Pramogų arenoje“ Vilniuje. Lietuvos publikai Seal pristatys naujausią savo studijinį albumą „Seal 6 : Commitment“ ir atliks pačias populiariausias savo dainas. Dainininko sprendimu, į jo koncertą Vilniuje pateks vos 2 tūkst. žiūrovų.

Pirmoji sėkmė Seal aplankė 1990 m., kai kartu su prodiuseriu Adamski įrašytas kūrinys „Killer“ Didžiojoje Britanijoje tapo hitu Nr. 1. Netrukus dainininkas išleido debiutinį solo albumą „Seal“, kurį prodiusavo garsusis Trevoras Hornas. Sėkmę atnešė singlai „Crazy“, „Future Love Paradise“ ir pakartotas hitas „Killer“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Didžioji sėkmė atlikėją aplankė, kai jis išleido antrąjį studijinį albumą, kuris kaip ir pirmasis buvo pavadintas „Seal II“. Neregėtos sėkmės sulaukęs Seal įrašas buvo pristatytas „Grammy“ apdovanojimui kaip „Geriausias metų albumas“. Šiame albume buvo ir dainininko vizitine kortele tapusi baladė „Kiss From A Rose“. Už šią nepamirštamą dainą, kuri nuskambėjo populiariame kino filme „Batman Forever“, Seal buvo apdovanotas iš karto dviem „Grammy“ apdovanojimais: „Geriausio metų įrašo“ ir „Geriausios metų dainos“.

Daugiau nei du dešimtmečius karjerą sėkmingai tęsiantis Seal yra išleidęs septynis studijinius, keturis koncertinius albumus, tris geriausių dainų kolekcijas ir per trisdešimt singlų. Pasaulyje yra nupirkta daugiau nei 15 milijonų dainininko albumų ir antra tiek singlų. Svarbiausiais „Grammy“, „MTV“ ir „BRIT“ apdovanojimais įvertintas Seal pelnytai yra vadinamas vienu iš geriausių soul muzikos vokalistų pasaulyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų