REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„D. Britanijos genealogas Nick Barrat, Holivudo aktoriaus Johny Depp'o kilmę sieja su Britanijos karališkąja šeima“, – praneša naujienų portalas „The Daily Mirror “. Mokslininkas teigia, kad aktorius ir dabartinė Britanijos karalienė Elizabeth II turi bendrą protėvį. N. Barrat studijuodamas Johnny Depp genealoginį medį aptiko, kad vienas iš šeimos šakų „nueina“ į prancūzų hugenotų ir anglų didikų šeimas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak genealogo, aktorius yra tolimas aukščiausiojo teismo teisingumo teisėjo William Gascoigne giminaitis. W. Gasciogne tarnavo Anglijos karaliaus Henriko IV laikais ir buvo susituokęs su Margaret Percy, kuri buvo Edvardo III palikuonio, grafo Henry Percy dukra.

REKLAMA

Šiandien, dėl informacijos trūkumo, Nick Barrat dar negali 100% patikinti Johny Depp'o ir Elizabeth II giminystės ryšių. Mokslininkas pastebėjo, kad J. Depp'o genealoginiame medyje trūksta vienos dalies–Richard Denton iš Jorkšyro ir Helen Uindebank  santuokos 1600–ųjų metų pirmojoje pusėje. Pora po santuokos persikėlė į Ameriką, o R. Denton buvo presbiterionų bažnyčios steigėjas.

N. Barrat mano, kad Denton ir Uindebank yra atsakingi už karališkosios šeimos giminystę, bet dar nėra galutinai įsitikinęs. Atlikdamas tolimesnius tyrimus, jis ruošiasi patvirtinti arba paneigti šį teiginį.

(Johnny Depp  gimė 1963 metais Kentukyje, jo tėvas buvo aktorius o motina krautuvės pardavėja.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų