REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

MAN TGX 18.400" buvo apdovanotas „Green Truck 2011“ apdovanojimu. Šis vilkikas įtikinamai laimėjo Europos rinkoje dėl mažų kuro sąnaudų ir mažiausio išmetamų CO2 dujų kiekio.

REKLAMA
REKLAMA

„MAN TGX 18.400„ gavo apdovanojimą „Green Truck 2011“ („Žaliasis vilkikas 2011“). Žurnalas „VerkehrsRundschau“ ir jo priedas „TRUCKER“ organizavo profesionalų tyrimą, kurio metu buvo bandomi 14 krovininių automobilių; čia pirmoji vieta atiteko „MAN TGX 18.400 XLX“. Vilkikas buvo pripažintas ekonomiškiausiu ir surinko 96 iš galimų 100 balų. Mažiausiai kuro naudojantis ir tuo pačiu metu mažiausiai CO2 dujų išmetantis vilkikas pralenkė savo konkurentus.

REKLAMA

„MAN Truck & Bus Deutschland" valdybos pirmininkas Reinhard Pöllmann priėmė „Green Truck“ apdovanojimą iš atsakingosios „VerkehrsRundschau“ redaktorės Birgit Bauer bei atsakingojo „TRUCKER“ žurnalo redaktoriaus Johannes Reichel. Apdovanojimo ceremonijoje p. Pöllmann pasakė: „Mes labai džiaugiamės, kad buvome pagerbti šiuo apdovanojimu, kuris, mūsų nuomone, patvirtina tai, kad judame teisinga linkme nuolatos tobulindami mūsų vilkikų efektyvumą. Mūsų vilkikai ypač ekonomiški, jų ekonomiškumą užtikrina mažos kuro sąnaudos, didelio krovinių kiekio pervežimo galimybės bei nedidelis išmetamų CO2 dujų kiekis. Pažangios mūsų technologijos taip pat naudingos ir vilkikų parko operatoriams, ir aplinkai“.

„Green Truck“ apdovanojimas, kurį įsteigė gerai žinomas krovininiams automobiliams skirtas žurnalas „VerkehrsRundschau“ ir jo priedas „TRUCKER“, yra pirmasis apdovanojimas, skirtas už krovininių automobilių kenksmingo poveikio aplinkai mažinimą. Apdovanojimai buvo įteikti remiantis „VerkehrsRundschau“" ir „TRUCKER“ žurnalų atliktais profesionaliais tyrimais – tai vieni iš išsamiausių vilkikų bandymų, kuriuos atlieka atitinkami Europos spaudos leidiniai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų