REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai 24–erių dainininko Radži scenos kolega Merūnas žengė prie altoriaus, visų žvilgsniai krypo į garsiausią Lietuvos romą. „Kada ves Radži?“. Pirmadienio vakarą laidoje „Nuo... iki...“ populiarusis dainininkas patvirtins – artimiausiu metu jis nė neketina kam nors įsipareigoti. „Kuo didesnis pasirinkimas, tuo ilgiau norisi tuo mėgautis. Man tik 24–eri, tai – mano laikas“, – pabrėš Radži. Ir čia pat pridurs, kad tos, kurios tikisi jį suvystyti gali ir toliau apie tai tik svajoti.

REKLAMA
REKLAMA

Šio vakaro Radži interviu vargu ar patiks moterims. Radži prisipažins iki šiol nė karto neturėjęs galimybės pirmas parodyti dėmesio moteriai.

REKLAMA

„Tai jos kariasi man ant kaklo, o su vienos nakties nuotykiais sutinka vos pirštu pamojus. Esu sulaukęs net piniginių pasiūlymų, kad tik susitikčiau su jomis“, – atviraus Radži.

Pasak jo, tokios moterys jam niekada nepatiko, ir vargu ar kada nors patiks. Galbūt todėl dainininkas prisipažins šiuo metu gyvenantis pagal tėvo duotą patarimą – „per bobas, kaip per malkas“. Šio vakaro laidoje Radži žodžių į vatą nevynios – „savęs negerbianti moteris vyro pagarbos – neverta!“.

„Tad kaip turėtų atrodyti ir elgtis ta, kuriai garsus dainininkas atiduotų širdį?" – jau pirmadienio vakaro laidoje „Nuo... iki...“, 19 val. 10 min. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų