REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos futbolo federacija atsiprašo visų futbolo sirgalių, kurie stebėjo šeštadienį vykusias LFF taurės finalo tarp Panevėžio „Ekrano“ ir Gargždų „Bangos“ transliacijas per Lietuvos ryto televiziją.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos futbolo federacija pripažįsta, jog šių vienų svarbiausių sezono rungtynių transliacijų kokybė neatitiko net minimalių reikalavimų.

REKLAMA

„Šiuo metu sunku pasakyti, kas kaltas dėl tokios prastos kokybės. Rungtynės tikrai buvo labai įdomios, permainingos ir pilnos emocijų. Deja, televizijos žiūrovai to nematė“, - po rungtynių kalbėjo LFF prezidentas Liutauras Varanavičius, - „Nors buvo filmuojama keturiomis kameromis, tačiau vaizdo kokybė buvo itin prasta. Beveik pusė pirmojo kėlinio nebuvo komentuojama, apdovanojimų ceremonija ir besiliejančios emocijos nebuvo parodytos. Tai negali pasikartoti“.

REKLAMA
REKLAMA

Savo nepasitenkinimą dėl kiekvieną sekmadienį vykstančių A lygos čempionato rungtynių transliacijų kokybės yra išsakę ir aukščiausios lygos klubų atstovai.

Šią savaitę LFF vadovai susitinka su federacijos informacinių partnerių „Lietuvos ryto televizija“ bei rungtynes filmuojančios bendrovės „Kauno televizijos servisas“ vadovais. Tikimasi konstruktyvaus problemos sprendimo.

Ketverių metų sutartį dėl futbolo rungtynių transliacijų su „Lietuvos ryto televizija“ LFF pasirašė 2010 metų kovą. Šia sutartimi televiziją įsipareigojo transliuoti Lietuvoje vyksiančias nacionalinės vyrų ir jaunimo rinktinių varžybas, o taip pat rungtynes išvykoje, jei pavyks sudaryti susitarimą su transliacijų teisių turėtojais. Papildomas įsipareigojimas – transliuoti ne mažiau kaip 32 reguliaraus sezono rungtynes, A lygos varžybų transliacijų metu rodyti praėjusių turo rungtynių santraukas, rengti reportažus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų