REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vos tik įvykus įspūdingiausioms metų vestuvėms naujoji Merūno Vitulskio žmona Erika nusprendė sekti savo vyro pėdomis ir užkariauti šou verslo pasaulį. Kaip perkūnas iš giedro dangaus atskriejo žinia, kad Erika šoks LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“. Nors Erika tikina, kad populiarumo ji nesiekia, tačiau atsirado manančių, kad moteris seniai naudojasi savo santuoka su garsiu dainininku Merūnu.

REKLAMA
REKLAMA

Erika ir jos šokių partneris Andrius Butkus repetuoja jau beveik mėnesį. Netrukus prasidės ir vizitai pas siuvėjus bei stilistus, kur išskirtinių formų šokėjai bus siuvamos blizgančios, ryškios, ilgos ir trumpos šokių suknelės. Deja, jau dabar interneto komentaruos Erika randa patyčių dėl savo svorio. Tačiau Erikos taip lengvai neįskaudinsi, ji sako, kad į patyčias nebekreipia dėmesio, mat šešerius metus gyvendama su Merūnu prisiklausė ir būto, ir nebūto. Kad neva ji prispaudė Merūną po padu, kad  Erika neleidžia Merūnui bendrauti su giminaičiais, kad Erika naudojasi Merūnu kaip tramplinu į šlovę ir taip toliau, ir taip toliau..

REKLAMA

Erika juokauja, kad scenos baimę pamažu įveikia, didžiojoje scenoje jau padainavo, o netrukus išmoks ir šokti – belieka tik suvaidinti televiziniame seriale. Erika, norėdama paneigti kalbas apie jos  troškimą tapti žvaigžde, meta akmenį į Lietuvos popscenos garsenybių daržą.

„Kažkas atsitiko“ – pirmadienio vakarą 20.30 val. su Oksana Pikul ir Karoliu Sakalausku tik per LNK!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų