REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Paskutinė mano mergina mane paliko, nes norėjo pamokyti“, –  šio vakaro laidoje „Nuo...Iki...“ papasakos baleto primarijus Nerijus Juška. Pasak jo, dešimt metų jaunesnė draugė norėjo konkretumo – gyvenimiško plano: draugystės, gyvenimo kartu, vestuvių ir vaikų. Tačiau baleto žvaigždė troško laisvės.

REKLAMA
REKLAMA

„Mus siejo beprotiška aistra. Tačiau kalbėtis neturėdavome apie ką. Galbūt tai mane ir sustabdė“, – spėlios baleto šokėjas. Šio vakaro laidoje 34–erių Nerijus Juška atviraus ne tik apie meilės nuotykius, tačiau papasakos ir tai, kodėl iki šiol nė karto nebuvo vedęs.

REKLAMA

Anot jo, šių laikų moterys iš dalies pačios kaltos, kad vyrai neskuba įsipareigoti. „Moterų tiek daug, ir jos taip lengvai pasiekiamos, kad laisvė tiesiog susuka galvą. Be to, jos ima tave savintis vos po vieno vakaro praleisto kartu. Tu kvieti ją vakarienės, o ji jau planuoja vestuves“, – tikins baleto žvaigždė.

Šiuolaikinės moterys dažniausiai pačios imasi iniciatyvos, nepalikdamos progų vyrams pasistengti. Kviečia kavos, net laiškus su piniginiais pasiūlymais siunčia. O tai, kas lengvai pasiekiama, vargu ar gali sudominti šiuolaikinį vyrą. Kaip reiktų elgtis, norint užkariauti viengungio širdį? Patarimai iš Nerijaus Juškos lūpų jau šio pirmadienio laidoje „Nuo...Iki...“, 19 val. 10 min. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų