REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2008 metų Pekino olimpiadoje aukso medalį maratono trasoje iškovojęs 24 metų Samuelis Wanjiru savo noru pasitraukė iš gyvenimo savo tėvynėje Kenijoje, praneša užsienio žiniasklaida.

REKLAMA
REKLAMA

Policijos duomenimis, bėgikas po ginčo su žmona šoko iš nuosavo namo balkono Nyahururu mieste ir užsimušė. Policija dar aiškinasi tragedijos aplinkybes, tikrinamos ir kitos olimpinio čempiono žūties versijos. Teigiama, kad ginčas kilo sportininko žmonai namie užtikus savo vyrą su kita moterimi, praneša Daily Nation.

REKLAMA

 

Maratonininko namas Kenijoje (Scanpix nuotr.)Maratonininko namas Kenijoje (Scanpix nuotr.)

 

 

Kaip pabrėžia BBC, S. Wanjiru buvo tikra Kenijos sporto žvaigždė. 2008 metais S. Wanjiru tapo pirmuoju Kenijos lengvaatlečiu, laimėjusiu olimpinį aukso medalį maratone. 2009 metais jis triumfavo Londono maratone ir dukart laimėjo Čikagos maratonus – 2009 ir 2010 metais. Kenietis tapo pačiu jauniausiu sportininku, laimėjusiu keturis stambius turnyrus.

Teigiama, kad S. Wanjiru turėjo problemų su teisėsauga. Praėjusių metų gruodį jis sužeidė savo asmens sargybinį peiliu, grasino užmušti jo žmoną. Tuomet sportininkas buvo paleistas už užstatą. Gegužės 23 dieną jis turėjo stoti prieš teismą dėl nelegalaus šaunamojo ginklo laikymo. Anksčiau jo name buvo aptiktas automatas Kalašnikov.

 

S. Wanjiru su žmona (Scanpix nuotr.)S. Wanjiru su žmona (Scanpix nuotr.)

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų