REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Tu gali šokti“ išlikimo drama praeitą sekmadienį prasidėjo itin netikėtai. Traumą patyrusį klaipėdietį Karolį Barčių pakeitęs kaunietis Gintaras Paukštys pirmasis turėjo atsisveikinti su šou.

REKLAMA
REKLAMA

Dar praeitą sezoną laimę bandęs, bet teisėjų pavadintas pilku šokėju, šiemet Gintaras ne tik stengėsi parodyti visus sugebėjimus, bet ir rengėsi ryškiais drabužiais. Deja, žiūrovai nusprendė, kad Gintaro ir vilnietės Aušros Lazarenkaitės pora atsiduria pavojaus zonoje. O tai reiškia, kad dabar jų likimas – teisėjų rankose.

REKLAMA

Gintarui su Aušra sušokus kvikstepą, teisėjas Jurijus Smoriginas puolė kritikuoti: „Man labai nepatiko, kadangi jūs manipuliavote triukais. Gal publiką ir nustebinote, bet manęs tai ne. Jeigu aš norėsiu akrobatikos, eisiu į cirką. Čia yra šokių projektas!“. Tokią teisėjo nuomonę salė pasitiko baubimu.

Mažiausiai žiūrovų palaikymo sulaukė ir hiphoperio Dominyko Žuko bei balerinos Kristinos Tarasevičiūtės,   hiphopo meistrės Rugilės Dailidaitės ir savamokslio šokėjo Edvardo Ščeniovo šokiai. Šie šokėjai privalėjo pademonstruoti solo šokius. Po pasirodymo nuskambėjo Aušrai ir Gintarui nepalankus teisėjų verdiktas.

REKLAMA
REKLAMA

„Nieko nepadarysi, matyt, taip jau lemta“, –  sakė Aušra, šokti pradėjusi tik vėlyvoje paauglystėje.

„Gaila. Aš tikrai stengiausi ir tikrai manau, kad turėjau šansų keliauti toliau. „Tu gali šokti“ buvo mano svajonė, kurios siekiau mokydamasis įvairių stilių šokius“, – liūdesio neslėpė Gintaras.

Pirmojo žiūrovų balsavimo favoritais tapo Airidos ir Airido pora. Už juos balsavo 1221 žiūrovas, nedaug nuo jų atsiliko hiphopą šokusi Mantės ir Justo pora. Jie sulaukė 1092 balsų.

Jau šį sekmadienį, gegužės 22-ąją, dėl išlikimo projekte kovos šešios likusios poros. Ir vėl viena kris. Šokėjai jau burtų būdu išsiaiškino naujus šokių partnerius ir naujus šokio stilius. Kokie jie – pamatysime sekmadienį. Beje, į vieną porą susijungė aukščiausias projekto šokėjas ir žemiausia mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų