REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Studentai, kaimo turizmo sodyboje švenčiantis profesinę šventę, piktnaudžiavo alkoholiu ir santykius aiškinosi metaliniais strypais

REKLAMA
REKLAMA

Šėlti jaunuoliai pradėjo vos atvykę į Šalčininkų rajone esančią Vidnapolio kaimo turizmo sodybą, kur vyko muzikos festivalis „Gadi11“.

REKLAMA

Jau šeštadienį  apie 15 h į policijos areštinę atvežtas pirmas pažeidėjas, kuris kastuvu sužalojo 19 ir, 20 metų studentus. Vienam jų prakirstas antakis, kitam – sumušta ranka.

Sekmadienio naktį šventė pasiekė kulminaciją – susirinkusieji santykius aiškinosi metaliniais strypais, nuo kurių smūgių nukentėjo devyni jaunuoliai. Pirminiais duomenimis, studentų trijulė nutarė atkeršyti už smūgius kastuvu ir užpuolė kitą grupę švenčiančių asmenų.

REKLAMA
REKLAMA

Po švaistimosi su strypais ligoninėje atsidūrė 20-metis, kuriam nustatyta galvos trauma. Likusieji gydomi ambulatoriškai. Į policijos areštinę perkelti  du neblaivūs 20-mečiai ir 21 metų asmuo.

Įvykis tiriamas.

Pareigūnai stebėjosi, jog būsimieji gamtininkai netinkamai elgiasi: „Visais laikais aukštųjų mokyklų studentai būdavo pavyzdžiu, dabar, jie susilygino su eiliniais chuliganais, mėgstančiais išgerti ir parodyti jėgą“.

Šį incidentą ketina svarstyti ir aukštosios mokyklos administracija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų