REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Eurovizijos finalininkė Evelina Sašenko grįžo į Lietuvą. 14 valandą sostinės oro uoste nusileidęs lėktuvas parskraidino šalies šalies Eurovizijos konkurso delegaciją. Atvykimo salėje  laukė negausus  gerbėjų būrys. Vietoje vyko improvizuota spaudos konferencija.

REKLAMA
REKLAMA

Grįžusi dainininkė Evelina Sašenko teigia esanti patenkinta pasiekimais „Eurovizijoje“ ir šiame konkurse sutiktų dalyvauti dar kartą. Galbūt net kitąmet. Tačiau šįkart galėtų atstovauti jau ne Lietuvai, o Lenkijai.

REKLAMA

Vilniaus oro uoste E.Sašenko pasitiko ne tik draugai ir artimieji, bet ir gerbėjai. Jie sveikino atlikėją gėlėmis, apkabinimais, bučiniais ir net vuvuzelomis.

E.Sašenko teigia, jog Diuseldorfe daug ko išmoko ir grįžo pasikeitusi. Be to, ji džiaugėsi sulaukusi itin daug dėmesio, prie kurio „gali ir priprasti“, nors pripažino, jog ilgainiui tai pradeda varginti.

Džiaugiuosi, kad nuvažiavome būtent su tokia daina ir parodėme, kad vis dėlto daina irgi yra svarbu, – sakė E.Sašenko. „Džiaugiuosi, kad nuvažiavome būtent su tokia daina ir parodėme, kad vis dėlto daina irgi yra svarbu.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėja pridūrė neatmetanti galimybės ateityje dar kartą dalyvauti atrankoje į „Euroviziją“, tačiau atstovauti ne Lietuvai, o šiais metais ją finansiškai parėmusiai Lenkijai.

Dainininkė Eurovizijos favoritu laikė Italijos atstovą, todėl nustebo, kad laimėjo Azerbaidžanas.

Tai, jog finale Lenkija jai skyrė 12 balų, E.Sašenko nenustebino. Kiek netikėta buvo, jog taškų neskyrė Rusija.

„Nėra taip, kad man Azerbaidžano daina nepatiko, aš tiesiog nesitikėjau, kad jie laimės. Vertas, nevertas – aš tikėjausi, kad laimės kitas. Ten būnant visiškai kitaip viskas atrodė, niekas negalvojo, kad Azerbaidžanas laimės“, – pastebėjo Lietuvos dainininkė.

Ilsėtis E.Sašenko neketina. Jau antradienį ji išskris į Kanų kino festivalį, kur darys tai, ką moka geriausiai – dainuos. „Tame festivalyje turėsime du nedidelius koncertus“, – užsiminė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų