REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį, likus vienai dienai iki didžiojo „Eurovizijos“ finalo, generalinėse repeticijose pirmą kartą su kitais dalyviais scenoje pasirodė ir praėjusių metų nugalėtoja, konkurso šeimininkė ir šių metų Vokietijos atstovė Lena, rašo 15min.lt. Antrą kartą laimėti „Euroviziją“ ji mėgins su daina „Taken by a atranger“.

REKLAMA
REKLAMA

Po repeticijų surengtoje spaudos konferencijoje atlikėja buvo puikiai nusiteikusi: „Pirmoji mano repeticija buvo labai gera“, – teigė ji.

REKLAMA

„Šis laikas labai intensyvus, nes „Eurovizija“ – toks konkursas, kai visai neturi laiko sau. Aš dalyvavau daugybėje televizijos šou ir daviau galybę interviu“, – apie savo dienotvarkę pasakojo Lena.

Paklausta, ar antrus metus iš eilės dalyvaudama populiariame „Eurovizijos“ konkurse ji siekia tapti tokia megažvaigžde kaip Lady Gaga, Lena atšovė: „Nenoriu būti Lady Gaga – noriu būti savimi!“.

Lena paragino tiesiog džiaugtis „Eurovizija“ ir penelyg jos nesureikšminti: „Aš esu laiminga, kad galiu čia dalyvauti ir linksmintis. Šis konkursas nėra kažkas labai rimta. Tai – lyg laimė, kuria turime visi džiaugtis. Dainuodami čia, galime paskatinti mus stebinčias įvairias pasaulio tautas taip pat dainuoti ir džiaugtis gyvenimu.“

REKLAMA
REKLAMA


Specialiai iš Diuseldorfo: Lena: aš nenoriu būti Lady Gaga!


Publikuota: Autorius: / el.pastas / 15min.lt

Vokietijai atstovaujanti dainininkė Lena

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr.  / Vokietijai atstovaujanti dainininkė Lena

GALERIJA: Vokietijos atstovės Lenos spaudos konferencija

Didinti straipsnio tekstą Mažinti straipsnio tekstą

Penktadienį generalinėse „Eurovizijos“ repeticijose pirmą kartą su kitais dalyviais pasirodė didžiojo penketo atlikėjai – tarp jų ir konkurso šeimininkės Vokietijos atstovė Lena. Spaudos konferencijoje po pirmosios repeticijos Lena kaip visada spinduliavo gera nuotaika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA


„Pirmoji mano repeticija buvo labai gera. Šiek tiek jaudinausi, nes apėmė toks jausmas, kad šou vyksta tiesiogiai, – prisipažino dainininkė, Diuseldorfe jau praleidusi savaitę. – Šis laikas buvo labai intensyvus, nes „Eurovizija“ toks konkursas, kai visai neturi laiko sau. Aš sudalyvavau daugybėje televizijos šou ir daviau galybę interviu.“

Paklausta, ar toks intensyvumas nenuvargino jos balso, Lena tik plačiai nusišypsojo.

„Oi, tikrai nepraradau balso. Aš visada labai daug kalbu – tiek darbe, tiek namuose, todėl krūvis mano balsui dabar nėra didesnis“, – tikino mergina, „Eurovizijos“ konkurse dalyvaujanti antrus metus iš eilės.

REKLAMA

Australijos žurnalistas pasidomėjo, ar antrą kartą dalyvaudama populiariame konkurse ji bando tapti megažvaigžde kaip Lady Gaga.

„Nenoriu būti Lady Gaga – noriu būti savimi, – nukirto atlikėja, paraginusi visus džiaugtis „Eurovizijos“ konkursu. – Aš esu laiminga, kad galiu čia dalyvauti ir linksmintis. Šis konkursas nėra kažkas labai rimta. Tai – lyg laimė, kuria turime visi džiaugtis. Dainuodami čia, galime paskatinti mus stebinčias įvairias pasaulio tautas taip pat dainuoti ir džiaugtis gyvenimu.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų