REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai gyvenamieji namai yra statomi ant jūros kranto, aukščiausios klasės nekilnojamojo turto rinka persikelia į naują lygį, rašo portalas CNBC, atrinkęs didžiausius ant jūros kranto esančius JAV namus.

REKLAMA
REKLAMA

Carpinteria, Kalifornijos valstija

Kaina – 26,9 mln. JAV dolerių (67,25 mln. litų)

Plotas – 871 m2

Miegamųjų skaičius – 6

Vonios kambarių skaičius – 7

Iš šios elegantiškos šeimos gyvenvietės, kurioje yra ir atskiras svečių namelis, atsiveria nuostabus vaizdas į Ramųjį vandenyną. Teritorijoje yra 1,95 akrų puikiai sutvarkytas sodas. Be to, gyvenvietė yra vos už kelių minučių nuo prabangaus Montecito miesto.

REKLAMA

(cnbc.com nuotr.)Carpinteria (cnbc.com nuotr.)

La Jolla, Kalifornijos valstija

Kaina – 29,5 mln. JAV dolerių (73,75 mln. litų)

Plotas – 929 m2

Miegamųjų skaičius – 6

Vonios kambarių skaičius – 6

Šis įspūdingas Viduržemio jūros/ispaniškojo stiliaus namas ant jūros kranto turi tiesioginę prieigą į paplūdimį. Neseniai renovuotas namas gali pasigirti įvažiavimu su vartais, rankomis tašytomis riešutmedžio sijomis, įmantriomis rankų darbo grindimis, dideliu kiemu, kuriame yra net keturi židiniai, ugniavietė ir aišku vaizdas į vandenyną.

REKLAMA
REKLAMA

(cnbc.com nuotr.)La Jolla (cnbc.com nuotr.)

Bellevue, Vašingtono valstija

Kaina – 7,9 mln. JAV dolerių (19,75 mln. litų)

Plotas – 997 m2

Miegamųjų skaičius – 6

Vonios kambarių skaičius – 6

Šiame unikaliame Viduržemio jūros stiliaus name yra 500 metų senumo rankų darbo vestibiulis bei Rumunijos meistrų sukurtos spintos. Namo interjerui buvo naudojama daug marmuro, granito ir kaltinės geležies. Beveik kiekvienas kambarys šiame name turi panoraminį vaizdą į Sietlo miestą, Vašingtono ežerą ir Mercerio salą. Be to, netoliese yra Chismo paplūdimio parkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

(cnbc.com nuotr.)Bellevue (cnbc.com nuotr.)

Palos Verdes, Kalifornijos valstija

Kaina – 12 mln. JAV dolerių (30 mln. litų)

Plotas – 1021 m2

Miegamųjų skaičius – 5

Vonios kambarių skaičius – 9

Šis nekilnojamojo turto objektas yra pastatytas aukštai ant skardžio, nuo kurio atsiveria puikus vaizdas į Ramųjį vandenyną. Didžiuliai apartamentai išsiskiria nepakartojamai vaizdais ir vidiniu kiemu su laužaviete. Erdviame vonios kambaryje yra dvigubas dušas ir plati sūkurinė vonia. Name yra milžiniškas žaidimų kambarys su baru ir stikliniu vyno kambariu.

REKLAMA

(cnbc.com nuotr.)Palos Verdes (cnbc.com nuotr.)

Grand Bahama

Kaina – 13,8 mln. JAV dolerių (34,5 mln. litų)

Plotas – 1263 m2

Miegamųjų skaičius – 6

Vonios kambarių skaičius – 6

Viešbutį primenantys rūmai Grand Bahama saloje priklauso buvusiam „Victoria‘s Secret Mail Order“ prezidentui Davidui Kollatui. Name yra koralais užpildytos grindys, keramikinėmis Kipro plytelėmis dengta biblioteka, sporto salė, šildomas plaukimo baseinas, 10 židinių (4 viduje ir 6 lauke) ir erdvus miegamasis. Visai tai yra vos už 50 metrų nuo jūros.

REKLAMA

(cnbc.com nuotr.)Grand Bahama (cnbc.com nuotr.)

Golden Beach, Floridos valstija

Kaina – 18,5 mln. JAV dolerių (46,25 mln. litų)

Plotas – 1307 m2

Miegamųjų skaičius – 5

Vonios kambarių skaičius – 6

Šiame moderniame name ant jūros kranto yra trijų tipų grindys (kalkakmeninės, medinės ir skalūninės), oficialus valgomasis, erdvūs vonios kambariai jai ir jam, meditacijos kambarys, sporto salė, liftas ir žiniasklaidos kambarys.

(cnbc.com nuotr.)Golden Beach (cnbc.com nuotr.)

Honolulu, Havajai

Kaina – 32,5 mln. JAV dolerių (81,25 mln. litų)

Plotas – 1708 m2

Miegamųjų skaičius – 9

Vonios kambarių skaičius – 9

Stulbinančiame moderniame tropikų komplekse yra du svečių nameliai, kurių kiekviename yra po keturis miegamuosius. Teritorijai priklauso 40 metrų paplūdimio ir iš jos atsiveria vaizdai į kalnus, jūrą ir nuostabius saulėtekius. Galima pagalvoti, kad tai yra viešbutis, tačiau tai yra 32,5 tūkst. JAV dolerių vertės privati valda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

(cnbc.com nuotr.)Honolulu (cnbc.com nuotr.)

North Coast, Dominikos Respublika

Kaina – 5–25 tūkst. JAV dolerių (20–100 tūkst. litų) nuoma parai

Plotas – 2100 m2

Prabangus namas nuomai stovi šalia privataus gėlo vandens ežero. Teritorijoje yra šiuolaikinis kino teatras, golfo ir šaudymo simuliatoriai, 4 lygių hidrauliniai liftai, tyli ir mažai elektros energijos sunaudojanti oro kondicionavimo sistema, Gotikinio stiliaus vyno rūsys su valgomuoju, erdvus plaukimo baseinas, 3 lauko barai, sulčių baras, 2 saunos, 2 garų kambariai, sporto salė, krepšinio ir tinklinio aikštelės bei malūnsparnių nusileidimo aikštelė.

REKLAMA

(cnbc.com nuotr.)North Coast (cnbc.com nuotr.)

Providenciales, Terkso ir Kaikoso salos

Kaina – 48,5 mln. JAV dolerių (121,25 mln. litų)

Plotas – 2500 m2

Miegamųjų skaičius – virš 10

Privačioje saloje esanti valda tiltu yra sujungta su pagrindine Terkso ir Kaikoso sala. Name yra verslo centras, valčių prieplauka, sporto salė, 10 žmonių talpinantis namų kino teatras, vyno rūsys, baseinas su baru ir teniso kortas.

(cnbc.com nuotr.)Providenciales (cnbc.com nuotr.)

Indian Creek, Floridos valstija

Kaina – 60 mln. JAV dolerių (150 mln. litų)

Plotas – 2800 m2

Miegamųjų skaičius – 10

Virtuvių skaičius - 5

Moderni dviejų akrų valda, susidedanti iš penkių pastatų, pabrėžia nenutrūkstamą ryšį tarp vidaus ir lauko erdvių. Šalimais esančiame paplūdimyje supiltas smėlis yra atvežtas iš Bahamų. Name taip pat yra vyno rūsys, patekimui į kurį yra naudojama pirštų antspaudus nuskaitanti apsaugos sistema. Kiekviename kambaryje yra nuotolinio valdymo prietaisai, kurių pagalba galima valdyti viską: nuo džiakuzi iki 450 centimetrų skersmens 3D televizoriaus.

(cnbc.com nuotr.)Indian Creek (cnbc.com nuotr.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų