REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Intel„ planuoja 2013 m. pateikti rinkai naujos kartos „Atom“ procesorius kodiniu pavadinimu „Silvermont„, praneša „CNet News“. Jie remsis iš esmės kita mikroarchiteklūra, kurios pagrindą sudarys „Tri-Gate„ trijų užtūrų erdviniai tranzistoriai. „Tri-Gate“ technologija leidžia kurti procesorius, galinčius veikti naudojant žemesnę įtampą ir pasižyminčius mažesniais srovės nuotėkiais.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad „Atom Silvermont" procesorius bus vadinamoji sistema viename luste (SoC): jame bus integruoti ne tik skaičiavimo branduoliai, bet ir darbinės atminties valdiklis ir vaizdo posistemė.   „Intel“ „Silvermont" procesorius gamins pagal 22 nm technologiją.

Na o antrąjį šių metų pusmetį „Intel" pateiks rinkai naują aparatinę „Cedar Trail“ platformą su 32 nanometrų procesoriais „Cedarview", kuriuose bus integruotas patobulintas grafinis branduolys. „Cedar Trail“ platforma suteiks galimybę kompiuterių gamintojams gaminti ventiliatorių nenaudojančius „netbook", kompaktiškus stalinius ir „viskas viename“ tipo kompiuterius, suderinamus su 1080p vaizdo raiška, „Blu-ray 2.0„ ir  „Intel Wireless Display“ įranga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų