REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Evelina Sašenko, šiemet išrinkta atstovauti Lietuvai „Eurovizijos“ dainų konkurse su daina „Cʼest Ma Vie“, turi lenkų ir ukrainiečių kraujo, dainuoja angliškai ir prancūziškai, ir atstovauja Lietuvai – visai neblogas derinys?

REKLAMA
REKLAMA

Pernai į „Eurovizijos“ dainų konkursą siuntėme ekscentriškuosius „Inculto“ vyrukus, tačiau Europos jie nesužavėjo. Šiemet į Vokietijos mieste Diuseldorfe vykstančią „Euroviziją“ išsiuntėme jausmingą merginą stipriu balsu – ir ji rado kelią į europiečių širdis bei pateko į finalą! Tiesa, pasak pačios Evelinos, „Eurovizija“ – vien politika, o ne dainų konkursas“.

REKLAMA

Pernai į nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalą patekusi Evelina, šiemet nugalėjo tiek teisėjų, tiek žiūrovų sprendimu. Lietuviškų pop žvaigždučių priešingybė, žiniasklaidos dėmesio nesivaikanti Evelina, net šešis kartus tapusi „Dainų dainelės“ laureate, šiuo metu studijuoja džiazo vokalą Muzikos akademijoje.

Nedaugžodžiaujanti, visko pasiekianti sunkiu ir atkakliu darbu ir nebijanti iššūkių – tokia yra šių metų Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“, savo įtemptoje darbotvarkėje radusi šiek tiek laiko trumpai pabendrauti ir su Anglija.lt

REKLAMA
REKLAMA

Kaip manai, kodėl tautiečiai patikėjo Tavimi ir išsiuntė atstovauti Lietuvai?

Na, manau šį klausimą reikėtų užduoti tiems, kurie mane išrinko – jie atsakytų geriausiai. Jų pasirinkimą galėčiau pakomentuoti taip, kad lietuviai turi puikų muzikinį skonį. Su tuo juos ir sveikinu (juokiasi).

Didžioji Britanija ir Airija per „Euroviziją“ skiria aukščiausius balus Lietuvai. Turbūt įtakos turi ir nemažai lietuvių, gyvenančių šiose šalyse... Ar tikiesi emigrantų palaikymo?

Tai natūralu, kad lietuvaičiai palaiko savo šalį...Be abejonės, tikiuosi palaikymo iš visų jūsų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ką „Eurovizijos“ konkurse laikai stipriais konkurentais?

Pagal tai, stiprūs konkurentai ar ne, dalyvių neskirstau. Man asmeniškai patinka Prancūzijos atstovas (šypsosi).

Tavo darbotvarkė, prieš nugalint nacionalinę atranką, jau buvo suplanuota is anksto – koncertas „Meilės istorija pagal Editą Piaff“, „Lietuvos Garbė“, trys koncertai „Je t'aime“. Ar pergalė nacionalinėje „Eurovizijoje“ nesujaukė Tavo planų?

Stengiausi nuveikti viską, ką buvau suplanavusi... Tačiau visas balandis buvo skirtas pasiruošimui „Eurovizijai“...

REKLAMA

Tau – tik 23-eji... Ar nejauti, kad užgriuvo per didelė atsakomybė?

Jaučiu, bet ar yra kita išeitis? (šypsosi)

„Eurovizija“, daug projektų, koncertų, o dar studijos... Ar lieka laisvo laiko pailsėti, susitikti su draugais? Ką mėgsti veikti, kai nedainuoji?

Beveik visi dabartiniai mano darbai išvardinti čia.... Ar dar kyla klausimų apie poilsį (šypsosi)? Deja, nebeturiu laiko net pamiegoti, o apie draugus galima pamiršti... Kai nedainuoju, mėgstu keliauti, skaityti knygas...

„Eurovizijos“ finale Evelina Sašenko pasirodys ketvirtoji. Palaikykime savo atstovę šeštadienį, gegužės 14 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų