REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį – pirmasis „Tu gali. Savaitės dvikova“ pusfinalis. Jame Liveta Kazlauskienė ir Radži kaunasi prieš plastinių operacijų rekordininkę Rūtą Pranckūnaitę ir Tarzanu pramintą kultūristą Andrių Pauliukevičių. Viena iš šių porų pateks į žaidimo finalą, kuris bus transliuojamas tiesiogiai gegužės 27 dieną per LNK.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėjos Livetos Kazlauskienės kasos, kaip ir Birutės Dambrauskaitės plunksnos ar Ryčio Cicino spalvingi kostiumai, nuo Lietuvos estrados neatsiejamos. Tačiau kodėl ji svajoja nusikirpti trumpai?

REKLAMA

Cituojant LNK laidos „Tu gali. Savaitės dvikova“ heroję Britnę, Livetos šukuosena – tai Lietuvos kultūros paveldas. Kaip skulptūros ant Žaliojo tilto Vilniuje: „Taip. Vieniems patinka, vieniems – ne. Bet tokia mūsų praeitis, tokia istorija. Kiek moterų tokias šukuosenas nešiojo prieš 20 metų? Visos. Bet tik Liveta ją išsaugojo ateities kartoms“, - entuziazmu šou pusfinalyje tryško blondinė.

Liveta šiuo klausimu buvo nusiteikusi taip pat pakiliai – tarp laidos geriausiųjų patekusi dainininkė prisipažino, kad savo bangoms kūrė net eilėraščius... Apie tai, kaip jas nusikirps, o „ežiuką“ nusidažys raudonai!

REKLAMA
REKLAMA

„Galbūt tai iš šono ir atrodo kaip Dievo dovana, bet kartais savo plaukų tiesiog nekenčiu! Kodėl? Dažnai, man laukiant prie kasos parduotuvėje, už manęs stovintys vyriškiai sugalvoja patikrinti, ar mano plaukai tikri. O kaip kitaip jie tai padarys, jei ne tampydami už jų? Patikėkite, tikrai ne pats maloniausias jausmas...“, - atsidususi nusišypsojo Liveta.

Tačiau keikti savo kasų Livetai ilgai nereikėjo – jos labai pravertė kuriant lietuvaitės įvaizdį - pasirodo, atlikėja dar yra ir ne iš kelmo spirta tautinių šokių šokėja.

Pirmasis „Tu gali. Savaitės dvikovos“ pusfinalis – penktadienį 19.10 val. per LNK

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų