REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos ambasadorė Kinijoje Lina Antanavičienė ketvirtadienį daugiausiai užsienyje investuojančiai Kinijos kompanijai "Huawei Technologies" pristatė verslo sąlygas Lietuvoje. Kinijos pietuose esančiame Šendženo mieste ambasadorė susitiko su antrosios pagal dydį pasaulyje telekomunikacijų įrangos gamintojos įmonės "Huawei Technologies" viceprezidentu Zhang Chunxiang.

REKLAMA
REKLAMA

L. Antanavičienė pristatė įmonės vadovybei Lietuvos verslo ir investicinę aplinką, informacinių technologijų sektoriaus plėtrą, šalies mokslo potencialą, perdavė konkrečiai šiai įmonei parengtą medžiagą apie verslo plėtros ir investavimo galimybes Lietuvoje.

REKLAMA

Lietuvos ambasadorė pakvietė viceprezidentą kartu su įmonės ekspertų delegacija apsilankyti Lietuvoje.

Įmonė "Huawei Technologies" jau yra įkūrusi atstovybę Lietuvoje, kuri aptarnauja didžiąją dalį Lietuvos mobiliojo ryšio operatorių, primena Užsienio reikalų ministerija pranešime spaudai. Kompanija planuoja plėsti savo veiklą, pasiūlydama infrastruktūrinius sprendimus ir komunikacinių tinklų kūrimo paslaugas didžiosioms Lietuvos įmonėms.

"Huawei Technologies" Lietuvoje bendradarbiauja su Vilniaus ir Vilniaus Gedimino technikos universitetais. Liepos mėnesį įmonė ketina keletą jų studentų išsiųsti stažuotei į centrinę "Huawei Technologies" būstinę Kinijoje. Kompanija taip pat analizuoja galimybes ir būdus įkurti Lietuvoje tyrimų ir plėtros centrą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų