REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo gegužės 1 dienos, kai buvo įvesti kasos aparatai, ėmė tuštėti Lietuvos turgūs. O turgaus prekeiviai prieš tokį Vyriausybės sprendimą protestuoja jau beveik 2 mėnesius. Artimiausiu metu jie  rengiasi badauti ne tik Vilniuje, bet ir Briuselyje.

REKLAMA
REKLAMA

„Valdžia mums baigia nudirti paskutinį kailį, dar tūkstantis turguje sau darbo vietą susikūrusių žmonių papildys bedarbių gretas arba tiesiog emigruos, – piktinasi smulkius verslininkus atstovaujanti Zita Sorokienė. – Įvedus kasos aparatus mums neapsimoka dirbti“.

REKLAMA

Kiti diskusijos dalyviai piktinasi, kad turguje klesti šešėlinis verslas. „Būčiau milijonierius, jeigu savo produkcija prekiaučiau turguje, – stebėjosi  Ignalinos rajono verslininkas Romualdas Spulis išgirdęs, jog turguje per metus uždirbama vos 100 tūkst. litų, o Žemės ūkio ministras Kazys Starkevičius konstatuos, jog turgaus apyvartos keturis kartus didesnės, nei deklaruoja prekeiviai.

„Jūs slepiate pajamas, jūs nemokate mokesčių , o jūsų pensininkus tėvus ir vaikus išlaikome mes, – šie diskusijos dalyvių žodžiai tiesiog  pribloškė gausiai laidos „Valanda su Rūta “ studijoje su plakatais susirinkusius turgaus prekeivius.

Tad kas ką apgaudinėja  – valstybė turgaus prekeivius ar šie valstybę?  Karšta ir audringa diskusija „Valandoje su Rūta“ ketvirtadienį nauju laiku  – 19.10 per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų