REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvienas, kuriam grasinama ginklu, patiria didžiulį stresą. O įsivaizduokite, jei nusikaltėliai prieš pasišalindami jus dar paguldytų ant žemės ir pakištų kovinę granatą, kad jums sujudėjus sprogtų. Visa tai teko išgyventi TV3 atkuriamosios dokumentikos laidos „Skubi pagalba 112“ herojei Marijai.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš tarnavęs kariuomenėje, suprantu kaip granata veikia, esu ją mėtęs. Bet atsidūręs Marijos vietoje greičiausiai lygiai taip pat gulėčiau išsigandęs ir laukčiau pagalbos. Išminuotojai klysta vieną kartą, o aš ne išminuotojas. Ir velnias žino, ką jie ten pakišo“, – pasakojo laidos vedėjas Rimantas Bagdzevičius.

REKLAMA

Marija dirbo kelionių agentūroje, džiaugėsi, kad darbas ramus ir saugus. Atėję jauni klientai niekuo neišsiskyrė iš kitų. Marija nežinojo, kad tai jau kurį laiką bendrovę stebėję nusikaltėliai. Sulaukęs, kol Marijos kolegė išeis pietauti ir moteris liks viena, jų vadeiva išsitraukė pistoletą ir liepė parodyti, kur laikomi pinigai.

Išsigandusi Marija iškart parodė seifą ir tikėjosi, kad paėmę firmos pinigus užpuolikai dings, tačiau šie buvo sumanę įmantriau. Persigandusią moterį paguldė ant žemės, pakišo po ja granatą su ištrauktu žiedu ir perspėjo: „Jei sujudėsi, viskas išlėks į orą.“ Taip tikėjosi kuo ilgiau išvengti policijos persekiojimo.

REKLAMA
REKLAMA

Laidos herojė Marija nuo mažens bijojo sprogmenų, tad jai prieš kelerius metus įvykusi istorija buvo itin baisi. Vaikystėje ji buvo išgyvenusi gaisrą, per kurį sprogo dujų balionas.

Kaip baigėsi Marijos istorija – TV3 žiūrovus kviečiame žiūrėti atkuriamosios dokumentikos laidoje „Skubi pagalba 112“ gegužės 15-ąją, sekmadienį, 18.00 val. Taip pat pamatysite atkurtas įvykio scenas, Lietuvos policijos Antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ darbo užkulisius, išgirsite profesionalų patarimus, kaip elgtis atsidūrus ekstremaliose situacijose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų