REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atlikėjos išvaizda išvaizda ne mažiau svarbi už jos vokalinius sugebėjimus, ypatingai jei pasirodymas orientuojamas vidutiniam žiūrovui. Panašu, kad į „Eurovizijos“ finalą patekusios Evelinos Sašenko sėkmę lėmė ne tik gražus balsas, bet ir moteriškos figūros privalumai.

REKLAMA
REKLAMA

Nors po repeticijų Evelinos suknelė buvo kritikuojama kaip neužbaigta ir ne itin skoninga, tačiau pasirodymui parengtų nedidelių patobulinimų „Eurovizijos“ fanai turbūt nepastebėjo, daugumos jų (bent jau vyriškosios dalies) žvilgsniai nukrypo į dainininkė iškirptę, o užsienio žiniasklaidoje pasirodė pikantiški komentarai.

REKLAMA

Bene išraiškingiausias pasakymas priklauso BBC kanalo komentatoriams, jie tiesioginės „Eurovizijos“ transliacijos metu iliustruodami Lietuvos atstovės pasirodymą apibūdino ją kaip „Disnėjaus mergaitę su didelėmis krūtimis“. Kad lyriška baladė savo nuotaika primena Disnėjaus filmukuose girdimą muziką rašo ir amerikiečių portalas oikotimes.com. „Daina skamba pernelyg „Disnėjiškai“ ir senamadiškai, tačiau yra graži ir įsimenanti“, ‒ rašoma portale.

Nemažai emocijų Evelinos figūros apvalumui sukėlė ir tarp Rusijos portalo lenta.ru lankytojų. Stebėję tiesioginę „Eurovizijos“ transliaciją vyrai negailėjo komplimentų. „Na, nieko sau lietuvaitės krūtys!", ‒ nesusilaikė transliacijos komentatorius Aleksandras Koniajavas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų