REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorės, šokėjos ir TV laidų vedėjos Ievos Šimukauskienės laukia karšta vasara su Lotynų Amerikos ritmais.  Baletą baigusi, šiuolaikinį šokį dievinanti ir ne vienerius metus šokio trupėje „Aura“  šokusi moteris nusprendė iš esmės įsigilinti į sportinių šokių subtilybes. Ieva lanko pamokas pas profesionalius sportinių šokių choreografus.

REKLAMA
REKLAMA

Naujas žinias ir patirtį Ieva panaudos taršydama naujus šokėjus ant parketo LNK laidoje „Kviečiu šokti“ – ji nuo rudens vėl dirbs projekto komisijoje.

REKLAMA

„Mane paėmė profesinis azartas.  Būdama šokio pedagogė, galėjau puikiai vertinti šokėjų aktorinį meistriškumą, choreografiją, energiją. Nuo šiol galėsiu įvertinti ir techniką. Noriu tobulėti kiekvienoje srityje“, - sakė Ieva Šimukauskienė.

Sėkmingai debiutavusi kaip populiariausio muzikinio šou „Žvaigždžių duetai“ vedėja, Ieva sako, kad su nekantrumu laukia naujojo „Kviečiu šokti“ sezono.

„Dalyviai labai intriguojantys, pamatysime, kaip čia jiems seksis.  Nors praėjusiais metais sulaukiau daug kritikos dėl savo išsišokimų, tačiau galiu užtikrinti, kad drąsos turiu. Šiemet būsiu dar griežtesnė, nes šią vasarą kažin ar pailsėsiu, juk repetuosiu sunkiai ir ilgai“, - grasina Ieva.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak moters, jai neįdomūs tie komisijos nariai, kurie stengiasi nepasakyti nieko kritiško, kad, gink Dieve, nieko nesupykdytų.

„Manu, kad teisingos pastabos veda į tobulėjimą, o svarbiausia neprarasti humoro jausmo“, - kandžiai šypsojosi „Kviečiu šokti“ komisijos narė, nuo kuriuos komentarų dreba ne vienas TV projektų dalyvis.

„Kviečiu šokti“ su Ieva Šimukauskiene – jau nuo naujojo sezono per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų