REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Be jokios abejonės, tai pats talentingiausias auklėtinis, su kuriuo yra tekę dirbti. Jono laukia labai šviesi ateitis“, - sako vienas geriausių Lietuvos vaikų krepšinio trenerių Gintautas Regina.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigiama pranešime spaudai, daugiau nei 30 metų patirtį sukaupęs krepšinio specialistas per savo karjerą į krepšinio olimpą išleido ne vieną žinomą žaidėją, tarp kurių – perspektyviausiu mūsų šalies krepšininku laikomas Jonas Valančiūnas ir Sienos „Montepaschi“ (Italija) lyderis Rimantas Kaukėnas.

REKLAMA

„Joną pastebėjau anksti, kai jam buvo 12 ar 13 metų. Kai pasikviečiau atvykti į Vilnių, greitai supratau, kad jis taps labai aukšto lygio žaidėju, - pasakoja G.Regina. - Per savo karjerą mačiau daug talentingų žaidėjų, bet dažniausiai jiems koją pakišdavo motyvacijos stoka. Jonas kitoks  – ne tik aukštas, talentingas ir imlus, bet labai motyvuotas, aiškiai žinantis, ko nori, ir turintis didelių tikslų“.

Šį penktadienį, gegužės 13 d. visi norintys savo akimis galės išvysti, kaip dirba vienas geriausių Lietuvos vaikų krepšinio trenerių. Sostinės krepšinio mokykla Vilniaus treneriams rengia seminarą, kuriame G.Regina ves parodomąją treniruotę apie asmeninę gynybą „vienas prieš vieną“.

REKLAMA
REKLAMA

Daugkartinis Lietuvos moksleivių lygos čempionas praėjusį sezoną treniravo daugiausiai iš jaunų žaidėjų sudarytą Anykščių „Puntuko“ komandą, tačiau anykštėnams sezonas nebuvo sėkmingas – „Puntukas“ iškrito iš Nacionalinės krepšinio lygos (NKL).

Tačiau nei asmeninių laimėjimų, nei nesėkmių G.Regina nelinkęs sureikšminti.

„Aš galvoju, kad komandiniai rezultatai nėra tiek svarbūs, kiek asmeninis žaidėjų meistriškumas. Mano tikslas – kad krepšininkai pasiektų kuo aukštesnį lygį“, - savo darbo metodus atskleidžia Vilniaus krepšinio mokyklos treneris.

G.Reginos paskaita-seminaras vyks gegužės 13 d., penktadienį, nuo 14 val. „Impuls“ krepšinio arenoje (Savanorių pr. 28). Dalyvio mokesčio ir išankstinės registracijos nėra. Seminare gali dalyvauti visi norintys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų