REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kol visas pasaulis nekantriai laukia naujausio Woody Alleno filmo „Vidurnaktis Paryžiuje“ premjeros, jau šiandien iškilmingai atidarysiančios Kanų kino festivalį, vis dažniau internete pasirodo spėlionių, kas iš aktorių žengs raudonuoju kilimu. Vienas Prancūzijos internetinis dienraštis neseniai paskelbė, kad iškilmingame renginyje nebeplanuoja pasirodyti komedijoje nusifilmavusi Carla Bruni–Sarkozy. Žurnalistai teigia, jog taip pirmoji šalies ponia nusprendė pasielgti dėl to, jog laukiasi. Beje, kol kas niekas šios žinios nepatvirtino, tačiau ir nepaneigė.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai mano asmeninis reikalas. Jūsų darbas yra paklausti, mano – neatsakyti“, – trečiadienio ryte vienoje radijo laidoje sakė moteris, kuomet žurnalistas tiesiai šviesiai paklausė, ar ji yra nėščia.

REKLAMA

Jau porą savaičių sklinda gandai, jog Prancūzijos prezidento Nicholaso Sarkozy 38–erių žmona laukiasi dvynukų ir tai, kad ji „dėl asmeninių reikalų“ atšaukė savo kelionę į Kanus, tik dar labiau skatina apie tai kalbas.

Kino genijaus W.Alleno juosta „Vidurnaktis Paryžiuje“ yra C. Bruni–Sarkozy debiutas kine. Iki šiol ji buvo dirbusi modeliu, taip pat išleido muzikos albumų. Neseniai viename interviu pats Woody Allenas papasakojo, kad prieš kino kameras debiutuojančiai poniai Sarkozy filmavimo aikštelėje nebuvo taip lengva: „Jai prireikė 32–jų dublių, kad teisingai ištartų frazę „Tai šimtu procentų nėra tiesa“. Tačiau džiaugiuosi, kad ji sutiko prisidėti prie mūsų komandos. Ji nuostabi. Nors jos vaidmuo nėra didelis, jis tikrai nuspalvina juostą“.

Drauge su moterimi filme pasirodys tokios kino žvaigždės kaip Owenas Wilsonas, Marion Cotillard bei Rachel McAdams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų