REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po Michaelio Schumacherio žodžių, kad jis dar nejaučia didelio malonumo lenktyniaudamas, pradėjo sklisti gandai, kad septyniskart pasaulio čempionas gali palikti „Mercedes“ gretas jau šių metų pabaigoje.

REKLAMA
REKLAMA

Tokie M. Schumacherio komentarai pasirodė po nuvylusio pasirodymo Turkijos Didžiojo Prizo, kuriame jis finišavo tik 12-oje pozicijoje. Tačiau Norbertas Haugas sako, kad tai tik laiko klausimas, kada Michaelis pradės rodyti geresnius rezultatus.

REKLAMA

Norbertas Haugas, „Mercedes GP“: „Kai kas nors nepavyksta, visada pasipila kritika. Toks gyvenimas. Kai septyniskart pasaulio čempionas Michaelis Schumacheris nerodo geriausių rezultatų, jam pažeriama labai daug kritikos. Suprantu kodėl: žmonės iš Michaelio ir „Mercedes“ tikisi aukščiausios klasės pajėgumo, kas ir yra mūsų tikslas.

Atlikus Michaelio ratų įveikimo laikų Turkijos treniruotėse ir lenktynėse analizę, duomenys rodo, kad jo demonstruotas tempas buvo geras. Jeigu ne kontaktas antrame rate ir nesugaištas laikas keičiant priekinį sparną, jis, be jokių abejonių, galėjo finišuoti šeštoje ar septintoje vietoje. Ir tai tikri faktai. Su tokiu potencialu, rezultatai ateis patys.“

REKLAMA
REKLAMA

M. Schumacheris šiame sezone yra iškovojęs tik šešis taškus, o jo komandos draugas Nico Rosbergas jų yra surinkęs 20. Tačiau Haugas įsitikinęs, kad Ispanijoje abu lenktynininkai pasirodys puikiai:

„Suprantu, kodėl Michaelis neturėjo kuo džiaugtis Turkijoje – stipriai kovojo ir stengėsi, tačiau finišavo 12-toje vietoje, nors puikiai žinojo, kad galėjo iškovoti nemažai taškų. Esu įsitikinęs, kad lenktynėmis jis galės mėgautis Barselonoje. Mes tikime savo komanda, tikime savo lenktynininkais, todėl dirbame ramiai ir susikoncentravę, kad pasiektume užsibrėžtus tikslus.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų