REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendra rusų-latvių kompanija „Dartz Prombron“ automobilių pasaulį jau stebino su savo brutaliu visureigiu „Kombat“, tačiau jis visiškai nublanks šalia naujausio kompanijos kūrinio „Dartz Prombron Nagel“.

REKLAMA
REKLAMA

Automobilio vardas – tai duoklė rusų automobilių žurnalistui ir lenktynininkui Andrejui Nageliui. Jis 2012 metais laimėjo prestižinį Monte-Karlo ralį važiuodamas automobiliu „Russo-Balt“. Artėjančiam šio įvykio šimtmečio minėjimui ir skirtas „Dartz Prombon Nagel“, kuris, pasak jo kūrėju, turėtų tapti vienu iš ekstravagantiškiausių šio amžiaus automobilių.

REKLAMA

Dabar jau žinoma, kad automobilio ratus suks 2000 a.g. variklis, o „Nagel“ kėbulas bus šarvuotas. Be viso to, į bendrą komplektą prie šio automobilio bus galima įsigyti 15 metrų prabangų katerį, kurį irgi sukūrė „Dartz Prombron“.  Automobilio kūrėjai teigia, kad vilkti priekabą su 5 tonų laivu 2000 a.g. varikliu apginkluotam monstrui yra juokų darbas.

„Dartz Prombon Nagel“ kūrėjų ambicijos atrodo šiek tiek fanatastiškai, tačiau šios kompanijos specialistai jau įprato stebinti pasaulį. Štai kad ir vienas iš „kukliausių“ šių metų „Dartz Prombron“ projektų – perdirbtas „Porsche 911“, kurio visas salonas aptrauktas banginio penio oda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų